Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Το Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ GrecDoc, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παρίσι το 2020
Το Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ GrecDoc, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παρίσι το 2020

Το Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ GrecDoc, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παρίσι το 2020

Στο Παρίσι, στις 27 Μαρτίου 2020, θα διεξαχθεί το 2ο Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ, GrecDoc. Η διαδικασία υποβολής των  έργων έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 15/12/2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του μη κερδοσκοπικού θεσμού http://www.ecransdesmondes.org/grecdoc-2020-call-for-entries/.

Το , ιδρύθηκε το 2018 πό τον ελληνολάτρη άλλο Michel Noll, σε στενή συνεργσία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και με το Ελληνικό Κέντρο Πολιτισμού στο Παρίσι. Ο σκοπός αυτου το ιδιαίτερου Φεστιβάλ είναι να αναδείξει το ντοκιμαντέρ αλλά κυρίως τους ανεξάρτητους Έλληνες δημιουργούς που αναζητούν μια επίσημη, έντιμη, πλατφόρμα για να προβάλλουν τα έργα τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι βραβευμένες ταινίες θα προβάλλονται σε στην αλλία κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Μετα το τρίτο έτος, το Φεστιβάλ θα επεκταθεί σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ θα προκύψουν συν με το Φεστιβάλ China Screen που ήδη συμπληρώνει εννέα χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας σε δέκα ευρωπαϊκές πόλεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση