Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Το Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ GrecDoc, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παρίσι το 2020
Το Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ GrecDoc, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παρίσι το 2020

Το Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ GrecDoc, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παρίσι το 2020

Στο Παρίσι, στις 27 Μαρτίου 2020, θα διεξαχθεί το 2ο Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ, GrecDoc. Η διαδικασία υποβολής των  έργων έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 15/12/2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του μη κερδοσκοπικού θεσμού http://www.ecransdesmondes.org/grecdoc-2020-call-for-entries/.

Το GrecDoc, ιδρύθηκε το 2018 από τον ελληνολάτρη Γάλλο Michel Noll, σε στενή συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και με το Ελληνικό Κέντρο Πολιτισμού στο Παρίσι. Ο σκοπός αυτου το ιδιαίτερου Φεστιβάλ είναι να αναδείξει το ελληνικό αλλά κυρίως τους ανεξάρτητους Έλληνες δημιουργούς που αναζητούν μια επίσημη, έντιμη, πλατφόρμα για να προβάλλουν τα τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι βραβευμένες ταινίες θα προβάλλονται σε στην Γαλλία κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Μετα το τρίτο έτος, το Φεστιβάλ GrecDoc θα επεκταθεί σε άλλες ευρωπαϊκές , ενώ θα προκύψουν συν με το Φεστιβάλ China Screen που ήδη συμπληρώνει εννέα χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας σε δέκα ευρωπαϊκές .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση