Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Θερινές προβολές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα
Θερινές προβολές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα

Θερινές προβολές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα

Ο Πολυχώρος και το Πλινθοκεραμοποιίας . & Σ. , συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν τις βραβευμένες ταινίες από το διαγωνιστικό τμήμα του 39ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ς, την Πέμπτη 6 & την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21:30, στο πλαίσιο των θερινών προβολών κινηματογράφου όλο το μήνα Ιούλιο.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο καταπράσινο χώρο πάρκο (υπαίθριος χώρος πρασίνου παράλληλα στην οδό ). Οι προβολές των ταινιών μικρού μήκους έχουν συνολική διάρκεια 140 λεπτά περίπου.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ς ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης της Δράμας. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Δράμας έχει καθιερωθεί ως ο χώρος ανάδειξης των κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους, αποτελώντας ένα βασικό κομ του πολιτισμού μας.
Εκτός από το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Διεθνές Φεστιβάλ, όπου διαγωνίζονται και παρουσιάζονται ταινίες κινηματογραφιστών απ' όλο τον κόσμο.(http://www.dramafilmfestival.gr/).

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο γκαζόν με την ονομασία “πάρκο Ζάχου”. Βρίσκεται παράλληλα στην οδό Ζάχου. Καθίσματα θα υπάρχουν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι θέλουν μπορούν να φέρουν καρεκλάκι ή ψάθα.

Η είσοδος είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 18:00 εκτός Τρίτης).

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση