Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΙΝΕΜΑ / Τά ‘μαθες Gigi μου;” ο τίτλος διαδυκτιακής σειράς
Τά ‘μαθες Gigi μου;” ο τίτλος διαδυκτιακής σειράς

Τά ‘μαθες Gigi μου;” ο τίτλος διαδυκτιακής σειράς

Είναι η Πόπη. Μια γυναίκα της διπλανής πόρτας και μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο. “Τά ‘μαθες Gigi μου; είναι ο τίτλος της διαδυκτιακής σειράς που σκαρφίστηκε ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης και ο Γιάννης Τσούκας. Πρόκειται για πεντάλεπτα επεισόδια που έρχονται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, για να μας δώσουν ένα “σφηνάκι απόδρασης”.

Η σειρά αυτή, που αρχικά ξεκίνησε για 8 συνολικά επεισόδια, οργανώνεται για να κρατάει συντροφιά πλέον κάθε Δευτέρα στις 20:00 στο Youtube και για όσο την έχετε ανάγκη.

Ως τώρα έχουμε παρακολουθήσει τα 5 πρώτα επεισόδια. Σε αυτά βλέπουμε την Πόπη, που είναι και η κεντρική ηρωίδα της σειράς, να μιλά στο τηλέφωνο με την φίλη της Gigi και να σχολιάζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις ανά τον κόσμο.

Η Gigi προς το παρόν είναι ένα πρόσωπο που δεν έχουμε δει. Παρ’ όλα αυτά έχουμε δει την άλλη καλή της φίλη Μερόπη που ενσάρκωσε από το Βόλο ο Λεωνίδας Αχλαδιώτης με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη guest εμφάνιση στη σειρά Τά ‘μαθες Gigi μου;. Στη συνέχεια από τη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Λαζαρίδης μας έφερε στην οθόνη τη μητέρα της Πόπης που σίγουρα σου μένει αξέχαστη.

Έρχονται νέα πρόσωπα σε έκτακτη συμμετοχή καθώς και πολλές ακόμα κουβέντες με τη Gigi που όλοι αναρωτιούνται αν τελικά υπάρχει. Κι αν υπάρχει ποια είναι και γιατί δεν την έχουμε ακόμα δει;

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης!

Το κείμενο υπογράφει ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης

και την Πόπη ερμηνεύει ο Γιάννης Τσούκας.

Κάντε κι εσείς τη δωρεάν εγγραφή σας στο κανάλι “TaMathesGigiMou” στο Youtube και παρακολουθήστε τα μέχρι τώρα επεισόδια καθώς και τα επόμενα που έρχονται.

Social Media:

Γιάννης Τσούκας

Youtube | Facebook | Instagram | Tik Tok

Βαγγέλης Δουκουτσέλης

Facebook | Instragram

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μνήμη Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου - https://t.co/xMDKSgKeKm -

  • Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στη Θεσσαλονίκη ο στίβος της Νίκης Βόλου - https://t.co/AymXbYjMZ9 -

  • Τροχαίο στο Τρίκερι   - https://t.co/e4mq0UrDq8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση