Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Προβολή της ταινίας “Μαζί σου κι ας Πεθάνω” σε “Μεταξουργείο” και “Αχίλλειο”
Προβολή της ταινίας “Μαζί σου κι ας Πεθάνω” σε “Μεταξουργείο” και “Αχίλλειο”

Προβολή της ταινίας “Μαζί σου κι ας Πεθάνω” σε “Μεταξουργείο” και “Αχίλλειο”

Με την ταινία “Μαζί σου κι ας Πεθάνω”, σε σκηνοθεσία Τζος Λόσον, συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από τον ΠΑΠ – ΔΗΕ του Δήμου .

Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Μεταξουργείο στην .Ιωνία (έναρξη 21:30) και την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο Αχίλλειο στις 21:15 (έναρξη 21:30).

Μαζί σου κι ας Πεθάνω
The Little Death

, 2014, Εγχρωμο

Σκηνοθεσία: Τζος Λόσον

Πρωταγωνιστούν: Τζος Λόσον, Μπογιάνα οβάκοβιτς, Αλαν Ντιουκς, Λίσα ΜακΚιουν, Κέιτ Μαλβέινι, Ντέιμον Χέριμαν, Κέιτ Μποξ, Πάτρικ Μπράμολ, Εριν Τζέιμς, Τι Τζέι Πάουερ, Κιμ Γκίνγκελ, Διάρκεια: 96 λεπτά

Οι πολλαπλές όψεις της ερωτικής επιθυμίας αποκαλύπτουν έναν περίπλοκα ένοχο, απολαυστικό και ηθικά γκρίζο κόσμο σε μια στιλάτη και έξυπνα γραμμένη κωμωδία για το σεξ που θα σας κάνει να ξεχάσετε όσα μας χωρίζουν και θα γελάσετε με την καρδιά σας με όσα μας ενώνουν. Επίσημη συμμετοχή στα SXSW, Τορόντο και ς

Ένας άντρας προσπαθεί να ικανοποιήσει τη γυναίκα του παίζοντας το ρόλο του βιαστή της. Κάποιος άλλος καταφέρνει να επιβληθεί στην dominatrix γυναίκα του μόνο όταν αυτή κοιμάται. Μια γυναίκα ερεθίζεται όταν βλέπει τον άντρα της να κλαίει. Ένα ζευγάρι δοκιμάζει role-playing που ξεφεύγει από τα όρια. Μία τηλεφωνήτρια μπλέκει σε μία πορνοφαντασίωση που καταλήγει στην πιο τρυφερή όλων. Πέντε διαφορετικές βινιέτες μίας σπονδυλωτής ταινίας που διαδραματίζεται στο σύγχρονο αποκαλύπτουν πολλά παραπάνω από σεξουαλικές φαντασιώσεις και φετίχ: όπως όλα στο τέλος ενώνονται, έτσι και το σεξ μάς ενώνει.

Ο Αυστραλός ηθοποιός Τζος Λόσον γράφει και σκηνοθετεί για πρώτη φορά μία μαύρη κωμωδία που καταλήγει σε παραβολή της τρωτής ανθρώπινης φύσης. Η καρδιά επιθυμεί αυτό που επιθυμεί και το ίδιο και η σάρκα – όλα τα υπόλοιπα αποτελούν βιτρίνα για τις οικογένειές μας, τις παρέες μας και τις καλοβαλμένες γειτονιές των προαστιακών συνοικιών μας.

Ο τίτλος της ταινίας αναφέρεται στο «la petite mort», τον ευφημισμό που χρησιμοποιούν οι Γάλλοι για να περιγράψουν τον σεξουαλικό οργασμό. Ομως ο Λόσον, χωρίς να αποστρέφει πουριτανικά το βλέμμα από το κυρίως θέμα του, δημιουργεί ένα πανέξυπνο και κατάμαυρα αστείο σύμπαν που καυτηριάζει πολλά περισσότερα από τα σαρκικά μας ερεθίσματα.

Πολυεπίπεδη, διασκεδαστική κομεντί – ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση