Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Προβολή ντοκιμαντέρ για τις υπόγειες διαδρομές των αποβλήτων και της καύσης τους σε τσιμεντοβιομηχανίες
Προβολή ντοκιμαντέρ για τις υπόγειες διαδρομές των αποβλήτων και της καύσης τους σε τσιμεντοβιομηχανίες

Προβολή ντοκιμαντέρ για τις υπόγειες διαδρομές των αποβλήτων και της καύσης τους σε τσιμεντοβιομηχανίες

Στο Αμφιθέτρο Σράτση, τη Δευτέρα 9/3 στις 9.00 το βράδυ, η θα προβάλει το Cement's Dirty Business, μια πραγματική και ανησυχητική δυστοπία των σκοτεινών επιχειρήσεων των μεγάλων τσιμεντοβιομηχανιών και τις σχέσεις τους με πρόσωπα του υποκόσμου σε διεθνές επίπεδo.

Ένα σύγχρονο ντοκουμέντο που γυρίστηκε από την ανεξάρτητη ένωση OCCPR (Organized Crime and Corruption Reporting Project), έναν μη-κερδοσκοπικό διεθνή δημοσιογραφικό οργανισμό, με σκοπό τη διενέργεια και προώθηση μέσα από τα σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα δημοσιογραφικών ερευνών για την αποκάλυψη του οργανωμένου εγκλήματος και της ς στον κόσμο.

Ένα δίκτυο δημοσιογράφων ανέλαβε να διερευνήσει την χρήση αποβλήτων στην τσιμεντοβιομηχανία. Οι δημοσιογράφοι ερευνούν τις συνέπειες και τις συνθήκες στις οποίες υιοθετήθηκε η από την τσιμεντοβιομηχανία και ιχνηλατούν τις υπόγειες διαδρομές και τα μαφιόζικα κυκλώματα της ς των αποβλήτων σε ολόκληρη την .

Η θα γίνει με ελληνικούς υπότιτλους.  

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση