Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Πρόγραμμα προβολών στην Εξωραϊστική 
Πρόγραμμα προβολών στην Εξωραϊστική 

Πρόγραμμα προβολών στην Εξωραϊστική 

 

ΟΙ ΦΡΑΣΤΕΣ από 28/6 έως 30/6 στις 21:30 & 2/7 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Ρεζί Ρουανσάρ, Σενάριο: Ρομέν κονπίνγκ, Ντάνιελ Πρίσλεϊ, Ρεζί Ρουανσάρ

Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ολγκα Κιριλένκο, Λαμπέρ Γουιλσόν, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν, Εντουάρντο Νοριέγκα, Μανώλης Μαυροματάκης, Αλεξ Λόθερ

Διάρκεια: 105 λεπτά

Απομονωμένοι σε μια πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει την συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα εξωφρενικό .

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ MASTER CHEF 29/6 στις 19:30

Το Θέατρο Σκιών Γιώργου Αθανασίου σας προσκαλεί στο Θερινό Κινηματογράφο ΕΞΩΡΑ'Ι'ΣΤΙΚΗ τη Δεύτερα 29 Ιουνίου 7.30 μ.μ. για την ξεκαρδιστική και επίκαιρη κωμωδία «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ MASTER CHEF». Ελάτε να ταξιδέψετε στο μαγικό κόσμο των σκιών με γενική είσοδο μόνο 5 €.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 6.30 Μ.Μ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 7.30 Μ.Μ.

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 3/7 – 4/7 – 6/7 – 8/7 στις 21:30

Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, Σενάριο: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, Ηθοποιοί: ΤΟΝΙ ΚΟΛΕΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΠΛΑΜΕΡ, ΦΡΑΝΚ ΟΖ, ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ, ΚΑΘΡΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΤΖΕΪΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ, ΤΖΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΜΑΪΚΛ ΣΑΝΟΝ, Διάρκεια: 130 λεπτά, Χρονολογία παραγωγής: 2018, Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie,με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι.

STAND UP COMEDY: ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ 1/7 στις 19:45 & 22:15

Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει!

Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά!

Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα!

STAND UP COMEDY: ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ 5/7 στις 20:30 & 22:30

Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης «Δεν επιθυμώ»: η καινούργια stand up comedy παράσταση του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης

μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφουν στη σκηνή του θερινού “Εξωραϊστική” με την stand up comedy παράσταση που πέρισυ έκανε πάταγο «Δεν επιθυμώ».

Κλείνοντας 4 χρόνια συνεργασίας με εντατικές εμφανίσεις και πολλές περιοδείες, καλούνται να αντιμετωπίσουν το αναπόφευκτο. Την άρνηση που νιώθουν για την ίδια τη δουλειά.


ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΙΤΖΑΜΕΣ 6/7 στις 19:30

Ο καραγκιοζοπαιχτης Κώστας Σπυρόπουλος,γιος του μεγάλου και τελευταίου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου,έρχεται στην πόλη μας και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια παράσταση καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους “Τα κολλητηρια ήρωες με πυτζάμες”… Η συνέχεια επί σκηνής!!! Τρέξατε, τρέξατε!!! Είσοδος 5€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ο ΚΗΠΟΣ 7/7 στις 21:15

Με τον Στέλιο Μάινα & την Κάτια Σπερελάκη…

Ο Μπάρι, βετεράνος του Βιετνάμ και οικοδόμος τώρα στο επάγγελμα, αναρρώνει μετά από εγχείρηση στο γόνατό του όταν ξαφνικά εμφανίζεται στο σπίτι του η Λουίζ. Καθώς πρέπει, άψογη επαγγελματίας και με ποιητικές ανησυχίες, έχει προσληφθεί από τον ανιψιό της πρώην γυναίκας του Μπάρι για να τον φροντίζει. Ο άξεστος χαρακτήρας του την τρέπει σε άτακτη φυγή όμως η συνέχεια τούτης της γνωριμίας κάθε άλλο παρά αναμενόμενη αποδεικνύεται.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ 8/7 στις 19:30

Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ 9/7 – 10/7 – 11/7 στις 21:30

Η ταινία «Πόνος και Δόξα» διηγείται μια σειρά από συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σαλβαδόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του. Κάποιες διαδραματίζονται στο παρόν, άλλες τις θυμάται: την παιδική του ηλικία στη δεκαετία του '60, τη στιγμή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, την πρώτη του ερωτική επιθυμία, τον πρώτο του έρωτα στη Μαδρίτη τη δεκαετία του '80, τον πόνο αυτού του χωρισμού ενώ ο έρωτας ήταν ακόμα έντονος, τη συγγραφή ως τη μόνη θεραπεία να ξεχνάς ό,τι δεν ξεχνιέται, την πρώτη επαφή με το , και το απέραντο κενό που δημιουργεί η αδυναμία να συνεχίζεις να κάνεις ταινίες.

TRIP TO GREECE 12/7 – 13/7 – 14/7 – 15/7 στις 21:30

Οι ηθοποιοί Ρομπ Μπράιντον και ο Στιβ Κούγκαν συνεχίζουν τη σειρά των διάσημων οδοιπορικών τους, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στην Ελλάδα.
Ένα ολοκαίνουργιο THE TRIP έχει αρχίσει να γυρίζεται. Στο επόμενο σίκουελ, το περιπετειώδες δίδυμο έρχεται στην Ελλάδα!
Οι οπαδοί της σειράς “The Trip” του Μάικλ Γουίντερμποτομ μπορούν να αρχίσουν να πανηγυρίζουν, καθώς ο Ρομπ Μπράιντον και ο Στιβ Κούγκαν ετοιμάζουν το τέταρτο σίκουελ του ολοένα και πιο δημοφιλούς κωμικού franchise. Στις 16 Ιανουαρίου, ο Μπράιντον μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία του με τον Κούγκαν, κάνοντας λόγο για την επανένωσή τους. Στη λεζάντα γράφει, «Γεύμα με ένα φίλο, για να συζητήσουμε την ταινία ‘The Trip To Greece'».

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ,Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ 13/7 στις 19:30

Το Θέατρο Σκιών Γιώργου Αθανασίου σας προσκαλεί στο Θερινό Κινηματογράφο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ τη Δεύτερα 13 Ιουλίου 7.30 μ.μ. για μια παράσταση με θέμα από την ελληνική μας μυθολογία «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ,Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ». Ελάτε να ταξιδέψετε στο μαγικό κόσμο των σκιών με γενική είσοδο μόνο 5 €.

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ 16/7 – 17/7 – 18/7 – 19/7 – 21/7 στις 21:30 & 22/7 στις 22:00

Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής. O Tom Hanks υποδύεται τον Mr. Rogers στην ταινία ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό, βασισμένη στην αληθινή φιλία μεταξύ του Fred Rogers και του δημοσιογράφου Tom Junod.

STAND UP COMEDY: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ 20/7 στις 20:15 & 22:15
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται Βόλο για μία παράσταση στις  20   Ιουλίου στον Θερινό κινηματογράφο “Εξωραιστική”
Το κωμικό backstage με αυτοσχεδιασμό ,με φωνές ,με χαρακτήρες και κωμικές καταστάσεις της διπλανής πόρτας ,με ερεθίσματα από το κοινό και παιχνίδια του μυαλού ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και ο Θανάσης Παπαγεωργίου τα δίνουν όλα επί σκηνής για 2.00 ώρες και βάλε και σας υπόσχονται γέλια δυνατά… Όλοι άλλωστε γνωρίζουν πως το backstage βγάζει περισσότερο γέλιο από το ίδιο το εργο..

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ 22/7 στις 20:00

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα  10 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου ,παρουσιάζει για 9η χρονιά στην πόλη σας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών αλλά & μεγάλων φίλων μας!!!
Μέσα στο παγωμένο και σκοτεινό δάσος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ περιπλανώνται πάρα πολλή ώρα και ενώ η πείνα τους μεγαλώνει συνεχώς ,αντιλαμβάνονται πως έχουν  χαθεί! 

Ο ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΝΤΗΣ & ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ 23/7 – 24/7 – 26/7 στις 20:50

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. 

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ 23/7 – 24/7 – 26/7 στις 22:30 & 29/7 στις 21:30

Ο Ρόι Κόρτνεϊ (Μακ Κέλεν), επαγγελματίας απατεώνας, δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη του όταν γνωρίζει – μέσω ίντερνετ – την χήρα Μπέτι Μακ Λις (Μίρεν). Καθώς η Μπέτι του ανοίγει το σπίτι και τη ζωή της, ο Ρόι εκπλήσσεται που αρχίζει να νοιάζεται πραγματικά για εκείνη, μετατρέποντας αυτό που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη κομπίνα της ζωή του, σε μία επικίνδυνη διαδρομή σε τεντωμένο σχοινί.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ 27/7 στις 21:00

Δυο ξένοι ναυαγούν πάνω σε μια στέγη… στη μέση του πουθενά! Καθώς η στάθμη του νερού γύρω τους όλο και ανεβαίνει αναγκάζονται να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και μέσα από έντονες συγκρούσεις να συνεργαστούν. Ο ένας μιλάει ελληνικά κι ο άλλος μία ξένη, ακαταλαβίστικη διάλεκτο! Όμως, στον μαγικό χώρο του θεάτρου, όπου όλα είναι εφικτά, οι δυο τους καταφέρνουν, όχι μόνο να συνεννοηθούν αλλά να γίνουν και… φίλοι!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ 28/7 στις 21:30

Η κωμωδία που επι σειρά ετών εσπασε ταμεία σε Αθηνα και περιφέρεια , που αγαπήθηκε
όσο λίγες και απέκτησε φανατικό κοινό ,η παράσταση που δεν χρειάζεται συστάσεις
….ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ το καλοκαίρι 2020 σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, για όσους ξέρουν
…και για όσους θέλουν να μάθουν .

Ένας κουφός.Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ' αυτή την μικρή Βαβέλ, σ' αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την δδικούν και οι τρεις, ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ από 13/6 έως 15/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, Σενάριο: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, Ηθοποιοί: ΤΟΝΙ ΚΟΛΕΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΠΛΑΜΕΡ, ΦΡΑΝΚ ΟΖ, ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ, ΚΑΘΡΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΤΖΕΪΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ, ΤΖΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΜΑΪΚΛ ΣΑΝΟΝ, Διάρκεια: 130 λεπτά, Χρονολογία παραγωγής: 2018, Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie,με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι.

ΘΕΑΤΡΟ: Ο ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 15/6 στις 19:30

Διάρκεια: 80 λεπτά, Σενάριο: Θανάσης Σπυρόπουλος, Σκηνοθεσία: Ηλίας Πλακίδης, Καραγκιοζοπαίχτης: Κώστας Σπυρόπουλος, Βοηθοί σκηνής: Σπύρος Μπενέκης, Ζαφείρης Κοτσάκης, Χάρης Κουτσογιάννης, Υπευθυνη Επικοινωνίας :Μαργαρίτα Δρακοπούλου

Λίγα λόγια για την παράσταση….

“Ο Καραγκιόζης στη Χώρα των θαυμάτων “

Ο αγαπημενος μας ήρωας, Καραγκιόζης, συναντά τον Χατζηαβάτη και του διηγείται το όνειρο που είδε, εξαιτίας της πείνας του…”Αχ βρε Χατζατζάρη, μακάρι να ήμουν μάγος, να πατούσα ένα κουμπί κ να έβγαζα ό,τι φαγητό ήθελα…!!!Θα έτρωγαν τα Κολλητηρια, η Αγλαΐα, εγώ και θα έδινα και στα φτωχά παιδιά….άντε ρε παραπονιάρη, θα έδινα κ σε σένα!!!” Ο Χατζηαβατης του απαντά χαρακτηριστικά ” Αυτά μόνο στα όνειρα συμβαίνουν, Καραγκιόζη μου!”….Έτσι,ο λαϊκός μας ήρωας, αποφάσισε να πάει ξανά για ύπνο…μπας κ δει κ τη συνέχεια αυτού του ονείρου!!!Έτσι,με ένα “Αψού-λαλά”,ξεκινάει το ταξίδι του Καραγκιόζη στη Χώρα των θαυμάτων, παρέα με Κύκλωπες, νεράιδες,βασιλιάδες,άγρια ζώα και μάγους…. Η συνέχεια επί σκηνής!!!

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ από 16/6 έως 17/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης, Σενάριο: Γιάννης Οικονομίδης, Χάρης Λαγκούσης, Δημοσθένης Παπαμάρκος, Ηθοποιοί: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης,Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, ΛέναΚιτσοπούλου, Διάρκεια: 140 λεπτά

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά τοάλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει…Διατηρώντας το γνωστό ύφος του, αλλά πιο απολαυστικός και καυστικός από ποτέ, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την πολυαναμενόμενη γκανγκστερική μαύρη κωμωδία «ΗΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ».

ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ από 18/6 έως 21/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝ. Σενάριο: ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝ, Ηθοποιοί: ΚΑΤΡΙΝ ΝΤΕΝΕΒ, ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΕΡΚΟ, ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝ, ΒΕΝΣΑΝ ΜΑΚΕΝ, Διάρκεια: 101 λεπτά, Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Μια μεγάλη συγκεντρώνεται στο σπίτι της στην νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας που γίνεται 70 χρονών. Είναι όλοι εκεί: η μητέρα, ο πατέρας καθώς και οι δυο γιοι τους: ο ένας με την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και ο άλλος με την καινούργια του φίλη από την Αργεντινή, οι οποίοι έχουν φέρει μαζί και μια κάμερα για να καταγράψουν τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Όλα μοιάζουν να πηγαίνουν μια χαρά, μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο και εμφανίζεται η μικρότερη κόρη της ς, που όλοι έχουν πολύ καιρό να δουν…

ΦΥΓΑΜΕ (ΓΛ.) 22/6 στις 21:10

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΝ ΣΚΑΝΛΟΝ, Σενάριο: ΝΤΑΝ ΣΚΑΝΛΟΝ, Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΖΩΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΤΣΑΤΟΣ, Διάρκεια: 102 λεπτά, Χρονολογία παραγωγής: 2018, Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «ΦΥΓΑΜΕ», η νέα ταινία της Disney και Pixar συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ από 23/6 έως 24/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Μπαρτ Φρέντλιχ, Ηθοποιοί: Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Γουίλιαμς, Μπίλι Κράνταπ, Έιμπι Κουίν, Γουίλ Τσέις, Διάρκεια: 112 λεπτά

Στα περίχωρα της ερειπωμένης, αρχαίας πόλης της Καλκούτα βρίσκεται ένα ορφανοτροφείο. Η Ίζαμπελ έχει δουλέψει σκληρά για να φροντίζει τα παιδιά που ζουν εκεί. Όντας σε απελπιστική οικονομική ανάγκη για να κρατήσει το ορφανοτροφείο σε λειτουργία, έχει φαινομενικά βρει τον τέλειο ευεργέτη και πρέπει να ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη για να συναντήσει την γυναίκα που προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει.

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ από 25/6 έως 27/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΕΡΓΟΥΙΓΚ, Σενάριο: ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΕΡΓΟΥΙΚ, Ηθοποιοί: ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΕΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ, ΛΟΥΙ ΓΚΑΡΕΛ, ΚΡΙΣ ΚΟΥΠΕΡ, ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ, ΤΖΕΪΜΣ ΝΟΡΤΟΝ, ΤΡΕΪΣΙ ΛΕΤΣ, ΤΘΙ ΚΑΛΑΜΕΤ, ΣΙΡΣΑ ΡΟΝΑΝ, ΦΛΟΡΕΝΣ ΠΙΟΥ, ΕΛΙΖΑ ΣΚΑΝΛΕΝ, Διάρκεια: 135 λεπτά, Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Στην εκδοχή της Gerwig, η γεμάτη αγάπη ιστορία της οικογένειας March – τέσσερα νεαρά κορίτσια, η καθεμία από τις οποίες είναι αποφασισμένη να ζήσει την ζωή της όπως θέλει – είναι άφθαρτη μέσα στο χρόνο και παράλληλα, στέκει επίκαιρη.

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 29/6 στις 19:30

Το Θέατρο Σκιών Γιώργου Αθανασίου σας προσκαλεί στο Θερινό Κινηματογράφο ΕΞΩΡΑ'Ι'ΣΤΙΚΗ τη Δεύτερα 29 Ιουνίου 7.30 μ.μ. για την ξεκαρδιστική και επίκαιρη κωμωδία «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ MASTER CHEF». Ελάτε να ταξιδέψετε στο μαγικό κόσμο των σκιών με γενική είσοδο μόνο 5 €.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ 6.30 Μ.Μ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 7.30 Μ.Μ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση