Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Πρεμιέρα με την “Μικρά Αγγλία” το Θερινό Σινεμά Αγ. Ονούφριου
Πρεμιέρα με την “Μικρά Αγγλία” το Θερινό Σινεμά Αγ. Ονούφριου

Πρεμιέρα με την “Μικρά Αγγλία” το Θερινό Σινεμά Αγ. Ονούφριου

Ανοίγει τις πόρτες του για το φετινό καλοκαίρι και το Θερινό σινεμά στο στον Άγιο Ονούφριο Πηλίου κάνοντας πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 με την πολυσυζητημένη και βραβευμένη του Παντελή Βούλγαρη, “Μικρά ”. Το κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης “” σε με την Διεύθυνση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών διοργανώνουν την της ς, η οποία θα ξεκινήσει στις 9:30 μ.μ..

Ταινίες θα προβάλλονται στο θερινό σινεμά Αγίου Ονούφριου κάθε δεύτερη Τετάρτη έως και τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ τονίζεται πως αντί εισιτηρίου, οι θεατές καλούνται να φέρουν τρόφιμα προς ευπαθούντων ομάδων.

Το σενάριο της ταινίας “Μικρά ” είναι βασισμένο στο ομότιτλο best seller της Ιωάννας Καρυστιάνη και βγήκε στην μεγάλη οθόνη στις 5 Δεκεμβρίου του 2013 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς. Πρόκειται για την διαχρονική ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα και διαδραματίζεται στην Άνδρο την περίοδο του Μεσοπολέμου. Η ταινία έχει αποσπάσει έξι βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, μια τριπλή βράβευση από το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ της Σανγκάης (καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και γυναικείας ερμηνείας για την πρωταγωνίστρια Πηνελόπη Τσιλίκα), ενώ επίσης έχει βραβευτεί για τα σκηνικά, τα κοστούμια, τη , τον ήχο και το μακιγιάζ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση