Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Παιδιά και γονείς απόλαυσαν τον κινηματογράφο του ΚΔΑΠ Προσφυγικών
Παιδιά και γονείς απόλαυσαν τον κινηματογράφο του ΚΔΑΠ Προσφυγικών

Παιδιά και γονείς απόλαυσαν τον κινηματογράφο του ΚΔΑΠ Προσφυγικών

Την τους για τον θερινό κινηματογράφο έδειξαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Προσφυγικών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής τισης (Κ.Ε.Κ.ΠΑ. – Δ.) του Δήμου Βόλου, την Πέμπτη 30 Ιουλίου.

Με αφορμή τη λήξη του προγράμματος της φετινής χρονιάς, οργανώθηκε στον προαύλιο χώρο του , βραδιά θερινού κινηματογράφου, όπου μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι απόλαυσαν την της παιδικής ς «Τοσοδούλικα».

Ο χώρος γέμισε με τις φωνές και τα γέλια των παιδιών, όπως και με μυρωδιές από σπιτικό ποπ-κορν που γεύτηκαν κατά την διάρκεια της ς. Φεύγοντας μια μικρή γλυκιά έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους.

Το προσωπικό του θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους και τα παιδιά, που παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, δημιούργησαν ένα άψογο κλίμα συνεργασίας και να τους ευχηθούν καλό καλοκαίρι.

Η δομή αποτελεί πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του 2014 – 2020.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση