Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » «O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις»
«O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις»

«O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις»

Προβολή ταινίας στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποδημητικών Πτηνών (14/5), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (), σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, προβάλλει, μέσω της ψηφιακής ς «IF Cinéma», την ταινία κινουμένων σχεδίων «O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις» (Yellowbird, 2014, 92'), το Σάββατο 14 Μαΐου ( 10:30), στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.

Η ταινία απευθύνεται σε παιδιά, 9 ετών και άνω και σε ενήλικο κοινό.

Πρόκειται για ένα ηρωικό δι με τον πιο απίθανο ήρωα. Ο Κιτρινομύτης, ένα μικρό ορφανό πουλί, που δεν έχει αφήσει ποτέ τη φωλιά του και λαχταρά μια δική του , αναγκάζεται να αναλάβει έναν δύσκολο ρόλο, εκείνον του ηγέτη του σμή των πουλιών που φεύγουν για την .

Ο Κιτρινομύτης ενθουσιάζεται με την πρόκληση αλλά έχει ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν  κι έτσι ξεκινά η μεγαλύτερη περιπέτεια της ς του. Το υπέροχό του δι, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση, μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Christian Vita

Έγχρωμη με ελληνικούς υπότιτλους

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλ. 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση