Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » «O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις»
«O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις»

«O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις»

Προβολή τινίς στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποδημητικών Πτηνών (14/5), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου (), σε με το αλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, προβάλλει, μέσω της ς ς «IF Cinéma», την ταινία κινουμένων σχεδίων «O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις» (Yellowbird, 2014, 92'), το Σάββατο 14 Μαΐου ( 10:30), στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.

Η ταινία απευθύνεται σε παιδιά, 9 ετών και άνω και σε ενήλικο κοινό.

Πρόκειται για ένα ηρωικό ταξίδι με τον πιο απίθανο ήρωα. Ο Κιτρινομύτης, ένα μικρό ορφανό πουλί, που δεν έχει αφήσει ποτέ τη φωλιά του και λαχταρά μια δική του οικογένεια, αναγκάζεται να αναλάβει έναν δύσκολο ρόλο, εκείνον του ηγέτη του σμήνους των πουλιών που φεύγουν για την Αφρική.

Ο Κιτρινομύτης ενθουσιάζεται με την πρόκληση αλλά έχει ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν  κι έτσι ξεκινά η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Το υπέροχό του ταξίδι, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση, μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Christian De Vita

Έγχρωμη με ελληνικούς υπότιτλους

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

ια περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλ. 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση