Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΙΝΕΜΑ / «O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις»
«O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις»

«O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις»

Προβολή ταινίας στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποδημητικών Πτηνών (14/5), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, προβάλλει, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας «IF Cinéma», την κινουμένων σχεδίων «O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις» (Yellowbird, 2014, 92’), το Σάββατο 14 Μαΐου (ώρα 10:30), στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.

Η απευθύνεται σε παιδιά, 9 ετών και άνω και σε ενήλικο κοινό.

Πρόκειται για ένα ηρωικό ταξίδι με τον πιο απίθανο ήρωα. Ο Κιτρινομύτης, ένα μικρό ορφανό πουλί, που δεν έχει αφήσει ποτέ τη φωλιά του και λαχταρά μια δική του οικογένεια, αναγκάζεται να αναλάβει έναν δύσκολο ρόλο, εκείνον του ηγέτη του σμήνους των πουλιών που φεύγουν για την Αφρική.

Ο Κιτρινομύτης ενθουσιάζεται με την πρόκληση αλλά έχει ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν  κι έτσι ξεκινά η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Το υπέροχό του ταξίδι, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση, μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Christian Vita

Έγχρωμη με ελληνικούς υπότιτλους

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλ. 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση