Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΙΝΕΜΑ / Το ντοκιμαντέρ για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» του Γιάννη Μάγγου στο Μεταξουργείο
Το ντοκιμαντέρ για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» του Γιάννη Μάγγου στο Μεταξουργείο

Το ντοκιμαντέρ για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» του Γιάννη Μάγγου στο Μεταξουργείο

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί

Τη θρυλική Έξοδο του Μεσολογγίου αναδεικνύει το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Μάγγου που θα προβληθεί στο πλαίσιο οπτικοακουστικής παρουσίασης το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο Νέας Ιωνίας (Αναπαύσεως και Καραμπατζάκη) με τη διοργάνωση της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. και ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Η παρουσίαση, που περιλαμβάνει την προβολή του ντοκιμαντέρ με λόγο και , μουσική και ποίηση εμπλουτισμένα με εντυπωσιακά εφέ, αφορά σε επίκαιρη εργασία που αναδεικνύει τη αέναη σχέση της ιστορίας με την πολιτική και τον πολιτισμό.

Όπως χαρακτηριστικά ο δημιουργός δηλώνει πρόκειται για «μια παρουσίαση ιδιαίτερα επίκαιρη που συνδέει ιστορικά και πολιτι(στι)κά το χθες και το σήμερα».

Ο Γιάννης Μάγγος είναι Φυσικής Αγωγής στο ενώ στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του δράσης διετέλεσε υπεύθυνος Σχολικής Βιβλιοθήκης Σκιάθου. Έχει ασχοληθεί ενεργά με παράπλευρες πολιτιστικές δράσεις με γνωστότερη τη θεατρική και οπτικοακουστική προσέγγιση του έργου του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και του εμβληματικού του έργου «Φόνισσα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της προθεσμίας καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν ανασταλεί κατά το εξάμηνο μετά τον «Ιανό»,… - https://t.co/dUPIGxrLBC -

  • Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου - https://t.co/Ee6jlfY3UY -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/LgsPcu8eE2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση