Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Το ντοκιμαντέρ για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» του Γιάννη Μάγγου στο Μεταξουργείο
Το ντοκιμαντέρ για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» του Γιάννη Μάγγου στο Μεταξουργείο

Το ντοκιμαντέρ για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» του Γιάννη Μάγγου στο Μεταξουργείο

Το Σάββτο 4 Φεβρουρίου 2017 στις 11 το πρωί

Τη θρυλική Έξοδο του Μεσολογγίου αναδεικνύει το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Μάγγου που θα προβληθεί στο πλαίσιο οπτικοακουστικής ς το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 11 το πρωί στο έας Ιωνίας (Αναπαύσεως και Καραμπατζάκη) με τη διοργάνωση της Ένωσης Πτυχιούχων ς Αγωγής . Μαγνησίας και ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Η παρουσίαση, που περιλαμβάνει την προβολή του ντοκιμαντέρ με λόγο και εικόνα, μουσική και ποίηση εμπλουτισμένα με εντυπωσιακά εφέ, αφορά σε επίκαιρη που αναδεικνύει τη αέναη σχέση της ς με την πολιτική και τον πολιτισμό.

Όπως χαρακτηριστικά ο δημιουργός δηλώνει πρόκειται για «μια παρουσίαση ιδιαίτερα επίκαιρη που συνδέει ιστορικά και πολιτι(στι)κά το χθες και το σήμερα».

Ο Γιάννης Μάγγος είναι καθηγητής ς Αγωγής στο Μουσικό Σχολείο Βόλου ενώ στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του δράσης διετέλεσε υπεύθυνος Σχολικής Βιβλιοθήκης Σκιάθου. Έχει ασχοληθεί ενεργά με παράπλευρες πολιτιστικές δράσεις με γνωστότερη τη θεατρική και οπτικοακουστική προσέγγιση του έργου του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και του εμβληματικού του έργου «Φόνισσα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση