Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Live The Stranglers στην Αθήνα
Live  The Stranglers  στην Αθήνα

Live The Stranglers στην Αθήνα

Την Κυρική 20 Νοεμβρίου το Piraeus 117 Academy φορά την punk rock περιβολή του κι υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα rock n roll συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου.Οι The Stranglers επιστρέφουν για ένα μοναδικό show αντάξιο της ιστορίας τους και της ισοπεδωτικής φήμης τους.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας η Honda Moto θα κάνει ιδιαίτερη «guest εμφάνιση», καθώς πριν την είσοδο των The Stranglers θα πραγματοποιηθεί η προβολή του cut versionτης βιωματικής ταινίας “Nordkapp The Movie”.

No More Heroes”, “Peaches”, “Golden Brown”, “Nice ‘n' Sleazy”, “Something Better Change”, “Duchess”, “Strange Little Girl”,“Midnight Summer Dream”, “La Folie”, “European Female”, “Skin Deep”, “No Mercy”, “Always The Sun”, “Let Me Down Easy”, “Nice In Nice”, “Big In America”, “Shakin' Like A Leaf”.

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πεις ή να γράψεις πολλά.

Τα από μόνα τους αρκούν. Ειδικά για ένα συγκρότημα σαν τους The Stranglers.

Με πάνω από σαράντα χρόνια στη δισκογραφική και συναυλιακή τους πλάτη, τα των The Stranglers έχουν συνοδέψει χιλιάδες στιγμές και αναμνήσεις από fans όλου του κόσμου, μα πάνω από όλα rock n roll ιστορίες για να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Οι Jean-Jacques Burnel (μπάσο, φωνή), Jet Black (drums) &Dave Greenfield (πλήκτρα, φωνή) μπορούν να υπερηφανεύονται ότι οι Stranglers δεν πρόδωσαν ποτέ τα  πιστεύω τους και συνέχιζαν να παίζουν θορυβώδες, αντισυμβατικό, εμπνευσμένο, οργισμένο και αληθινό Punk, δίχως περιττές φιοριτούρες, κλείνοντας το μάτι στο κοινό με τους καυστικούς τους στίχους.

Περισσότερα περί των The Stranglers επί σκηνής του Piraeus117 Academy την Κυριακή 20 Νοεμβρίου!

Η “Nordkapp The Movie” που θα προβληθεί πριν τη συναυλία των The Stranglers δημιουργήθηκε από το υλικό που συγκεντρώθηκε από το δι τριών φίλων οι οποίοι με τρεις (3) μηχανές Africa Twin διένυσαν συνολικά 11,000 χλμ διασχίζοντας σε 22 ημέρες 17 χώρες, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι, Nordkapp της Νορβηγίας.

Το υλικό του ταξιδιωτικού ήταν ιδιαίτερα πλούσιο και μέσα από αυτό δημιουργήθηκε η νέα αυτή ταινία από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.- Επίσημος Εισαγωγέας- Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα.

Η ταινία “Nordkapp The Movie” είναι μέρος του καινοτόμου προγράμματος Honda Roadtrips με αφορμή την έλευση της νέας Africa Twin στην Ελληνική αγορά.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ολόκληρη την ταινία διαδικτυακά από τις 20 Νοεμβρίου στις 21.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hondaroadtrips.gr   η οποία αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα για ανθρώπους που τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Μέσα από την www.hondaroadtrips.gr οι φίλοι των 2 τροχών έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα της αληθινής περιπέτειας, να εμπνευστούν και να τολμήσουν να κάνουν πραγματικότητα τα δια που πάντα ονειρευόντουσαν.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€ (έχουν εξαντληθεί)

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 24€

Tαμείο: 26€

H προπώληση ξεκινά 6 Αυγούστου 2017

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

ια περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr

Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση