Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΙΝΕΜΑ / «Ισνάφ (το Συνάφι, η Συντεχνία, η Ένωση): Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας»
«Ισνάφ (το Συνάφι, η Συντεχνία, η Ένωση):  Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας»

«Ισνάφ (το Συνάφι, η Συντεχνία, η Ένωση): Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας»

 

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) συμπλήρωσε χρόνια παρουσίας και δράσης για την υπεράσπιση των συμφερόντων την ικανοποίηση των αναγκών, την παρουσίαση των θέσεων και την των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, και γενικότερα όλων των μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Στην προσπάθεια απόδοσης φόρου τιμής σε όλους όσους συνέβαλαν στις δράσεις των χρόνων συνδικαλισμού και επιχειρηματικότητας μικρής κλίμακας, το 2019 ανακηρύχθηκε ως έτος εορτασμού των χρόνων ΓΣΕΒΕΕ και έχει προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε το Ιστορικό με τίτλο « (το Συνάφι, η Συντεχνία, η Ένωση): Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας », του οποίου η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 20:00, στον Κινηματογράφο Ολύμπιον, πλ. Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη.

Το θα προλογίσει ο ηθοποιός  Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ μετά το πέρας της προβολής θα ακολουθήσει κοκτέϊλ.

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. ενημερώνει τα μέλη – Σωματεία της πως θα διατεθεί μεταφορά από τον Βόλο με λεωφορείο, εφόσον συμπληρωθεί επαρκής αριθμός συμμετεχόντων. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 στην ΟΕΒΕΜ στο τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 – 32780 ή στο email oebemg@gmail.com.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατέρρευσε μετά από βομβαρδισμό κτίριο στη Γάζα, όπου στεγάζονται το Associated Press και το Al Jazeera… - https://t.co/I8BzPfBTIO -

  • Κορωνοϊός: 1.957 κρούσματα, 661 διασωληνωμένοι, 43 θάνατοι - https://t.co/0etNxnLWq9 -

  • Ο αριθμός μολύνσεων από Covid-19 μειώθηκε 80% μετά τα εμβόλια - https://t.co/MB4rOBNmgW -

"Αλιεύοντας" την είδηση