Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Επιστρέφει δυναμικά το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου
Επιστρέφει δυναμικά το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου

Επιστρέφει δυναμικά το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου

Tο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου επιστρέφει δυναμικά το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ώρα 19.30στον κινηματογράφο «» με το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Μια Όμορφη Μέρα» των Δάνη Καραϊσαρίδη και Γιώργου Πατεράκη (2021), με κεντρικό θέμα τη χρήση μη-συμβατικών μεθόδων και ιδεών στον τομέα της εκπαίδευσης.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει δύο καινοτόμα εκπαιδευτικά εγχειρήματα στην Ελλάδα– το «Μικρό Δέντρο» στη Θεσσαλονίκη και το Σχολείο του Δάσους «Ο Μικρός τουνιάς» στη Λέσβο, τα οποία χρησιμοποιούν την αυτοοργάνωση ως εργαλείο για την αποδοχή της διαφορετικότητας, της πολυπολιτισμικότητας και της συνύπαρξης μεταξύ διαφορετικών φύλων και πολιτισμών.

Στο τέλος της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση με τον νσταντίνο Μάγο, αναπληρωτής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.
Η ταινία είναι στα ελληνικά.
Τιμή εισιτηρίου: 5

Η προβολή της ταινίας θα είναι αμιγής. Με βάση τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα η είσοδος στο «» επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πιστοποιητικού  εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Η  είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου και καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής.

Εισιτήρια για την προβολή του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμα στο κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων «Έντεκα» (Εμπορικό Κέντρο Nakos Center, επί του στενού της οδού Αλοννήσου), Δευτέρα- Παρασκευή, 9.30- 17.00, και την ημέρα της προβολής στο του «ν».

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “Μια Όμορφη Μέρα” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/10 ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να επισκεφτεί το www.cinedoc.gr, τη σελίδα του CineDoc Βόλου στο Facebook- CineDoc- Greece (Volos) και τον αντίστοιχο λογαριασμό στο Instagram @cinedocvolos.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση