Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΙΝΕΜΑ / Επιστρέφει δυναμικά το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου
Επιστρέφει δυναμικά το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου

Επιστρέφει δυναμικά το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου

Tο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ επιστρέφει δυναμικά το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ώρα 19.30στον κινηματογράφο «Αχίλλειον» με το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Μια Όμορφη Μέρα» των Δάνη Καραϊσαρίδη και Γιώργου Πατεράκη (2021), με κεντρικό θέμα τη χρήση μη-συμβατικών μεθόδων και ιδεών στον τομέα της εκπαίδευσης.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει δύο καινοτόμα εκπαιδευτικά εγχειρήματα στην Ελλάδα– το «Μικρό Δέντρο» στη και το Σχολείο του Δάσους «Ο Μικρός Ντουνιάς» στη Λέσβο, τα οποία χρησιμοποιούν την αυτοοργάνωση ως εργαλείο για την αποδοχή της διαφορετικότητας, της πολυπολιτισμικότητας και της συνύπαρξης μεταξύ διαφορετικών φύλων και πολιτισμών.

Στο τέλος της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Μάγο, αναπληρωτής καθηγητής στο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου .
Η ταινία είναι στα ελληνικά.
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Η της ταινίας θα είναι αμιγής. Με βάση τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα η είσοδος στο «Αχίλλειον» επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πιστοποιητικού  εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου και καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής.

Εισιτήρια για την του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου είναι στο κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων «Έντεκα» (Εμπορικό Κέντρο Nakos Center, επί του στενού της οδού Αλοννήσου), Δευτέρα- Παρασκευή, 9.30- 17.00, και την ημέρα της προβολής στο ταμείο του «Αχίλλειον».

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “Μια Όμορφη Μέρα” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/10 ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να επισκεφτεί το www.cinedoc.gr, τη σελίδα του Βόλου στο - CineDoc- Greece (Volos) και τον αντίστοιχο λογαριασμό στο Instagram @cinedocvolos.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση