Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Διήμερο αφιέρωμα στο 38ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας
Διήμερο αφιέρωμα στο 38ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας

Διήμερο αφιέρωμα στο 38ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας

Με ένα ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ, συνεχίζονται την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, ώρα 9:00 μ.μ., οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας Ν.Ιωνίας του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ. Οι προβολές θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ' ένα ‘μακρύ ταξίδι' επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το ‘μικρό'.

Η Γερμανία, η , η , η Σερ, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας μεταξύ των οποίων και ο Βόλος έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ‘ταξιδιών' του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΕΒ

1 ΣΚΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΟΣ ΑΠΙΔΗΣ 28

2 EUROMAN ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΖΑΦ

3 ΕΚΔΥΣΙΣ ΦΑΙΔΡΑ ΤΣΟΛΙΝΑ

4 JOANNA ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ

5 INNER LAND ΒΙΒΙΑΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

6 ΠΑΛΙΡΡΟΙΕΣ – ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΝΑ ΛΙΤΣΑ

7 PROSOPON ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑ

8 SIMON SAYS ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΟΛΟΣ

9 BLUE TRAIN ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΗΣ

ΣΥΝΟΛΟ 138′

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒ

1 ΣΥΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

2 ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ

3 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

4 ΕΘΝΟΦΟΒΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΟΓΚΑΣ

5 DREAM TOY ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

6 PACINO'S WAY ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

7 ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΜΜΙΤΣΗΣ

8 Ο ΣΠΟΡΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΩΝΗ

ΣΥΝΟΛΟ 114′

"Αλιεύοντας" την είδηση