Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

Με ένα ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ, συνεχίζονται την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, ώρα 9:00 μ.μ., οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας Ν.Ιωνίας του ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ. Οι προβολές θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως) και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σε ένα μακρύ ταξίδι επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το μικρό. Η Γερμανία, η , η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας μεταξύ των οποίων και ο Βόλος έχουν αποτελέσει σταθμούς, και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.
Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ταξιδιών του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

-ΤΡΕΙΣ ΑΥΓΟΥΛΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ
-ΙΛΕΝΑ ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ
-FOR ETERNITY ΜΑΡΙΑ ΛΑΦΗ
-ΌΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΘΟΣ
-II ΕΥΘΥΜΗΣ KOSEMUND ΣΑΝΙΔΗΣ 16
-DRAG ME : AN URBAN MUSIC TALE ΝΙΚΟΣ ΚΕΛΛΗΣ
-ΠΕΡΑΣΜΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
-JENNINGS LODGE ΑΛΙΚΗ ΣΟΥΜΑ
-MAASAI ΧΑΡΗΣ ΛΑΓΚΟΥΣΗΣ

ΠΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

-ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΩΤΙΣΤΟΣ
-ΕΒΙΒΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΚΟΣ ΑΜΕΡΙΣΣΑ ΜΠΑΣΤΑ
-ΒΟΛΤΑ ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
-A SINGLE BODY ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΥΝΟΥΚΟΣ
-SUNDAY ΒΑΓΗΣ ΣΕΡΦΑΣ
-ΔΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑΣΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ
-THE IMMORTALIZER ΜΑΡΙΟΣ ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση