Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » «Cinema κάτω από τ’ αστέρια»
«Cinema κάτω από τ’ αστέρια»

«Cinema κάτω από τ’ αστέρια»

Προβολές στις Πλατείες Πορταριάς και ς

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Βόλου προσφέρει δροσερές καλοκαιρινές βραδιές στους δημότες, στιγμές ανάπαυλας από την καθημερινότητα σε ορισμένα από το ομορφότερα σημεία του ενιαίου Δήμου. Αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ' αστέρια, με προβολή τεσσάρων εξαιρετικών και πολυβραβευμένων ταινιών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το καλοκαίρι οι Βολιώτες και οι επισκέπτες στην πόλη! Ο Βόλου και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. σας προσκαλούν σε μία υπαίθρια γιορτή του σινεμά στην οποία θα προβληθούν σε επίπεδες οθόνες, που συνοδεύονται από τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψηφιακού ήχου, ταινίες που ξεχώρισαν στις αίθουσες κατά τη διάρκεια του πρόσφατου κινηματογραφικού χειμώνα.

Πορταριά, Πέμπτη 20 Ιουλίου , 9.30 μ.μ.

Στη δροσερή πλατεία της Πορταριάς, την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο πλαίσιο της κινηματογραφικής δράσης «Cinema κάτω απ' τ' αστέρια» θα προβληθεί η ταινία των 6 Oscar, La La Land. Το ρομαντικό μιούζικαλ που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογραφικού χειμώνα, απέσπασε έξι από τα βραβεία Όσκαρ για το 2016, μεταξύ αυτών της Σκηνοθεσίας για τον Ντέμιεν Σαζέλ, Α' Γυναικείου ρόλου για την Έμμα Στόουν, μουσικής για τον Τζάστιν Χόρβιτς, καλύτερου τραγουδιού για το «City of Stars», Διεύθυνσης Φωτογραφίας και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης. Η υπόθεση του έργου αφορά έναν πιανίστα της τζαζ και μία σερβιτόρα που θέλει να γίνει ηθοποιός. Ερωτεύονται μεταξύ τους και κυνηγούν τα όνειρά τους στο σύγχρονο Λος Άντζελες Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα; Ένα γλυκόπικρο success story με φόντο τον κόσμο του θεάματος, εκπληκτική μουσική και χορογραφίες και πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμμα Στόουν, Τζ. Κ. Σίμονς, Τζον Λέτζεντ κ.α.

, Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017
Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στη γραφική πλατεία της Μακρινίτσας, άρωμα ελληνικού κινηματογράφου με τη «Ρόζα της Σμύρνης», τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του σκηνοθέτη Γιώργου Κορδέλλα και την υπογραφή στη μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου, με πρωταγωνιστές τους: Τάσο Νούσια, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιούλικα Σκαφιδά και την εκπληκτική, διαχρονική πρωταγωνίστρια Λήδα Πρωτοψάλτη. Στην Αθήνα του 1987 ο Δημήτρης ετοιμάζει μία που αφορά την καθημερινή ζωή των Ελλήνων της Σμύρνης. Ψάχνοντας υλικό για την ανακαλύπτει σε ένα παλαιοπωλείο της Σμύρνης ένα ματωμένο νυφικό. Αναζητώντας την ιστορία του νυφικού και τους πρωταγωνιστές της, ανακαλύπτει μία και την εγγονή της που ζουν στην Αθήνα και κρατούν επτασφράγιστα τα οικογενειακά τους μυστικά. Θα καταφέρει ο Δημήτρης να φτάσει στην αρχή της ιστορίας και να ανακαλύψει τους συνδετικούς κρίκους της ιστορίας;

Για την εξυπηρέτηση των θεατών διατίθενται αναπαυτικά καθίσματα και οι ταινίες προβάλλονται με τα πλέον σύγχρονα συστήματα προβολής εικόνας και μετάδοσης ήχου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Θα ακολουθήσει την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 η προβολή της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη «Τέλειοι Ξένοι» στην παραλία της Αγριάς και την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 η προβολή της ταινίας La La Land στην παραλία της Νέας Αγχιάλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση