Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Αυλαία για το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ/artfools Λάρισας
Αυλαία για το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ/artfools Λάρισας

Αυλαία για το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ/artfools Λάρισας

Με μεγάλη και στην κατάμεστη αίθουσα των Victoria cinemas έπεσε η αυλαία του 8ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ/artfools ς.

Την τελετή λήξης τίμησε με την παρουσία του ο μεγάλος έλληνας σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος ο οποίος απένειμε το 1ο Βραβείο του Ελληνικού Διαγωνιστικού και στον οποίο ο Κώστας Αγοραστός απένειμε αναμνηστική πλακέτα του Φεστιβάλ.

Για πρώτη χρονιά φέτος τις προβολές παρακολούθησαν 30 σκηνοθέτες ταινιών από όλη την Ελλάδα οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας, καθώς και αρκετά σχολεία απ΄όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας μια πανηγυρική ατμόσφαιρα. Ο κ. Αγοραστός ευχαρίστησε την οργανωτική και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του Φεστιβάλ.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι εθελοντές του Φεστιβάλ με τα χαρακτηριστικά πλέον μπλουζάκια με το σήμα του Φεστιβάλ. Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Θεσσαλίας τμήμα Erasmus Δημήτρης Κουρέτας, ο αρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Στάθης Βελισσαρίου, η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Χρύσα Βουλγαράκη, η αρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα ΄Αννυ Ψάρρα, η επί σειρά ετών καλλιτεχνική διευθύντρια του Μεσογειακού Φεστιβάλ Στέλλα Μπελέση, φιλοξενούμενη του Φεστιβάλ καθώς και πλήθος κόσμου.

Η οργανωτική του Φεστιβάλ με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Νίκο Αρτινό και την πρόεδρο ΄Αντα Σαρτζή ανανέωσαν το για το επόμενο 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ/artfools ς.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ (7)ΦΕΣΤΙΒΑΛ (3)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ (2)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση