Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Χορευτική εκδήλωση από την ΕΚΠΟΛ και το Λύκειο Ελληνίδων
Χορευτική εκδήλωση από την ΕΚΠΟΛ και το Λύκειο Ελληνίδων

Χορευτική εκδήλωση από την ΕΚΠΟΛ και το Λύκειο Ελληνίδων

«Όταν αρχίζει ο χορός τη σταματώ τη σκέψη, μιλεί η με το ρυθμό κι εκεί δεν έχει θέση!»

 Η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού της Περιφέρειας ς (ΕΚΠΟΛ) με τη συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων του Βόλου διοργάνωσε μεγάλη χορευτική με τη συμμετοχή πολλών χορευτικών συγκροτημάτων από διάφορες περιοχές της χς μας, όπως των Κυκλάδων, Μακεδονίας, Θράκης, Βορείου υ, Σερρών και Κοζάνης, καθώς επίσης και πολλών τμημάτων που λειτουργούν και δραστηριοποιούνται στην πόλη Βόλου και του Αλμυρού από ενήλικες κάθε ηλικίας κάτω από την ομπρέλα του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου.

Η πανέμορφη που έγινε χτες το βράδυ 5 Ιουνίου 2019 στο ανοικτό Δημοτικό της Νέας Ιωνίας παρακολούθησαν πάρα πολλοί πολίτες τόσο από την πόλη του Βόλου όσο και από τις περιοχές των χορευτικών συγκροτημάτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν: Όταν αρχίζει ο χορός τη σταματώ τη σκέψη, μιλεί η με το ρυθμό κι εκεί δεν έχει θέση!

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ  Βασίλης Χατζόπουλος και η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Μαρία Σπανού, ενώ το πρόγραμμα παρουσίασε  η γραμματέας του Λυκείου Ελληνίδων Άννα Κουτσελίνη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υφυπουργός Εσωτερικών και μέλος του ΔΣ της ΕΚΠΟΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου ς  Μιχαήλ Ζουμπουλάκης, ο Δ/ντής χειρουργικής ς του ΓΝΝΒ και αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Αθανάσιος Λιούπης, ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου Γρηγόρης Ιγγλέσης και ο τ. πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Νίκος Χαυτούρας.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση