Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Χειμώνας, χαλάρωση και σειρές στην τηλεόραση
Χειμώνας, χαλάρωση και σειρές στην τηλεόραση

Χειμώνας, χαλάρωση και σειρές στην τηλεόραση

Μ​​ιας και χειμώνιασε για τα καλά πια, τα βράδια προσφέρονται για χαλάρωση και καλές σειρές στην τηλεόραση· οι επιλογές κυριολεκτικά εκατοντάδες, με την καινούργια μάλιστα «σοδειά» του πρώτου διμήνου του 2016 να είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών. Τι είδαμε ήδη: τα πρώτα επεισόδια δύο πολύ διαφορετικών αλλά εξίσου υποσχόμενων τίτλων. Από τη μία το επικό «Πόλεμος και ειρήνη», βασισμένο στο ομώνυμο του Τολστόι και με τα «βαριά» ονόματα του ΒΒ και του History Channel στην παραγωγή. Η τελευταία δείχνει ιδιαίτερα πλούσια, ενώ στα ατού της σειράς είναι επιπλέον το πολύ αξιόλογο καστ, με μπροστάρη τον εξαιρετικό Πολ Ντέινο. Και στο πιο σύγχρονο «Billions», ωστόσο, είναι πάλι οι πρωταγωνιστές που κλέβουν την παράσταση. Συγκεκριμένα ο Πολ μάτι, ο οποίος υποδύεται έναν Αμερικανό δημόσιο συνήγορο που τα βάζει με τον αδίστακτο επικεφαλής (Ντάμιεν ις – «Homeland») ενός κορυφαίου hedge fund.

Πάμε τώρα και στα «προσεχώς». Η μόδα των δυστοπιών συνεχίζεται με τον Τζος Χόλογουεϊ (ο Σόγιερ του «Lost») να πρωταγωνιστεί στο δράμα φαντασίας «Colony» (έναρξη 14/1), στο οποίο ο βρίσκεται υπό εξωγήινη κατοχή. Συνέχεια με το «Mercy Street» (17/1), παραγωγής Ρίντλεϊ Σκοτ, το οποίο παρακολουθεί δύο νεαρές νοσοκόμες, ευρισκόμενες στις αντίπαλες πλευρές του αμερικανικού Εμφυλίου. Από την ιστορία στην κωμωδία και συγκεκριμένα σε έναν από τους δημοφιλέστερους σύγχρο εκπροσώπους της: στο «Baskets» (21/1) ο ανοικονόμητος Ζακ αλιφιανάκης υποδύεται έναν επίδοξο (και γκαφατζή) επαγγελματία κλόουν. Ο μήνας κλείνει με την πολυαναμενόμενη επιστροφή (25/1) των θρυλικών «X-Files», με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι και την Τζίλιαν Αντερσον να ηγούνται και πάλι του καστ.

Από τον Φεβρουάριο ξεχωρίζουμε δύο και –πιθανότατα– πολύ καλά νέα σόου: στο πρώτο από αυτά, το θρίλερ φαντασίας «11.22.63» (15/2), ο Τζέιμς Φράνκο ως καθηγητής Λυκείου επιστρέφει πίσω στην ημέρα της ς του Τζ. Φ. , προκειμένου να την αποτρέψει. Η παρουσία των Τζ. Τζ. Αμπραμς και Στίβεν Κινγκ στην παραγωγή προδιαθέτει θετικά… Μία μέρα πριν (14/2), κάνει πρεμιέρα μια άλλη σπουδαία συν. Ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Μικ Τζάγκερ υπογράφουν το «Vinyl», το οποίο εξερευνά με πυρετώδη ρυθμό τις μουσικές και τις… ουσίες του αμερικανικού ροκ της δεκαετίας του '70.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση