Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » “Χαμός” στα 20ά γενέθλια του επετειακού Rockwave Festival
“Χαμός” στα 20ά  γενέθλια του επετειακού Rockwave Festival

“Χαμός” στα 20ά γενέθλια του επετειακού Rockwave Festival

Σάββτο 30 Μΐου και το TerraVibe πλημμύρισε με χιλιάδες κόσμου σημαίνοντας την εντυπωσιακή έναρξη του επετειακού Festival που γιόρτασε on stage τα 20ά του γενέθλια.

Οι Puta Volcano, The Big Nose Attack, 1000 Mods, The Black Angels και φυσικά οι The Black Keys στην παρθενική τους εμφάνιση στη χ μας στάθηκαν οι καλύτεροι οικοδεσπότες.

Όλα κύλησαν φεστιβαλικά, με τους μουσικόφιλους να συμμετέχουν ενεργά σε όλα όσα είχαν ετοιμαστεί, σε συν με τους χορηγούς, απολαμβάνοντας επί σκηνής 3 από τα καλύτερα ελληνικά μουσικά σχήματα του σκληρού ήχου.

Έτσι λοιπόν από το ηφαιστειογενές ροκ των Puta Volcano, με την Luna να «κατακτά» το Terra Stage, περάσαμε στα ηλεκτρισμένα μπλουζ των The Big Nose Attack έως ότου μας ταρακούνησε το desert rock των 1000 Mods λίγο πριν οι τεξανοί psych rockers, Τhe Black Angels αποδείξουν γιατί είναι οι Μεσσίες του ψυχεδελικού ροκ σήμερα.

Το έδειχνε 22:00 και ο Dan Auerbach με τον Patrick Carney ανέβηκαν στη σκηνή. Τα Lonely Boys έδωσαν το ρυθμό και χιλιάδες fans ακολούθησαν, δημιουργώντας ένα μαγικό κλίμα.

Εν μέσω πυροτεχνημάτων, μπαλονιών και υπέροχων τραγουδιών το Festival εγκαινίασε το φετινό καλοκαίρι.

Οι επόμενες φεστιβαλικές ημέρες συνεχίζονται, αρχής γενομένης από το Σάββατο 20 Ιουνίου αφήνοντας τον Robbie Williams να μας διασκεδάσει για πρώτη φορά στην μαζί με την Kovacs και τους Ex Girlfriend's Perfume.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση