Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Bιωματική γνωριμία με Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία της Μαγνησίας και των Β.Σποράδων
Bιωματική  γνωριμία με Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία της Μαγνησίας και των Β.Σποράδων

Bιωματική γνωριμία με Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία της Μαγνησίας και των Β.Σποράδων

Το Σωματείο “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ” προγραμματίζει τις προσεχείς δραστηριότητές του σε συνεργασία με αρμόδιους δημόσιους φορείς και με σκοπό να υπάρξει μια πιο άμεση και πιο πολύπλευρη προσέγγιση των μελών του και γενικότερα των συμπολιτών , αλλά κυρίως της εκπαιδευτικής κοινότητας, με την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής και την τοπική ιστορία, και πιο συγκεκριμένα να δοθεί η δυνατότητα βιωματικής γνωριμίας τους με τους Αρχαιολογικούς Χώρους, τα Μνημεία και τα Μουσεία της Μαγνησίας και των Βορείων Σποράδων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις της pροέδρου του Σωματείου Κ. Μπαρτζιώκα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Αργ. Δουλγέρη-Ιντζεσίλογλου, Ο. Χαμούλια και Ν. Αγγελόπουλου με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Σαβελίδη, καθώς και με την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Δανιηλίδου, κατά τις οποίες συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας για την υλοποίηση σχετικών δράσεων.

Αντίστοιχες συναντήσεις έγιναν και με τον dιευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Πολύζο, καθώς και με τον υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α. Αντωνίου.

Την ίδια ημέρα και για τον ίδιο σκοπό συναντήθηκαν η pρόεδρος και η gραμματέας του Σωματείου με την dιευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας Α. Μπάτζιου-Ευσταθίου και συζήτησαν το πλαίσιο συνεργασίας και τους τρόπους εναρμόνισης των προτάσεων του Σωματείου με το πρόγραμμα δράσης της Εφορείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άμεση λύση για έναρξη προπονήσεων ζητά ο Ολυμπιακός Βόλου - https://t.co/ajRWTZE56n -

  • Δωρεάν rapid-test με τη διαδικασία drive-through στο Βόλο - https://t.co/whAB0vAoFC -

  • Αντιπλημμυρικά Περιφέρειας Θεσσαλίας: Ολοκληρώθηκαν έργα 530 εκατ. ευρώ και ξεκινούν νέα έργα 141,5 εκατ. ευρώ… - https://t.co/0M2Y8vBqgZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση