Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Bιωματική γνωριμία με Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία της Μαγνησίας και των Β.Σποράδων
Bιωματική  γνωριμία με Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία της Μαγνησίας και των Β.Σποράδων

Bιωματική γνωριμία με Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία της Μαγνησίας και των Β.Σποράδων

Το Σωμτείο “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΚΕΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ” προγραμματίζει τις προσεχείς δραστηριότητές του σε με αρμόδιους δημόσιους και με σκοπό να υπάρξει μια πιο άμεση και πιο πολύπλευρη προσέγγιση των μελών του και γενικότερα των συμπολιτών , αλλά κυρίως της εκπαιδευτικής κοινότητας, με την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής και την τοπική ιστορία, και πιο συγκεκριμένα να δοθεί η δυνατότητα βιωματικής γνωριμίας τους με τους Αρχαιολογικούς Χώρους, τα Μνημεία και τα Μουσεία της Μαγνησίας και των Βορείων Σποράδων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις της pροέδρου του Σωματείου Κ. Μπαρτζιώκα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Αργ. Δουλγέρη-Ιντζεσίλογλου, Ο. Χαμούλια και Ν. Αγγελόπουλου με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Σαβελίδη, καθώς και με την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Δανιηλίδου, κατά τις οποίες συζητήθηκαν οι προοπτικές ς για την υλοποίηση σχετικών δράσεων.

Αντίστοιχες συναντήσεις έγιναν και με τον dιευθυντή ς Εκπαίδευσης Γ. Πολύζο, καθώς και με τον υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων ς Εκπαίδευσης Α. Αντωνίου.

Την ίδια ημέρα και για τον ίδιο σκοπό συναντήθηκαν η pρόεδρος και η gραμματέας του Σωματείου με την dιευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας Α. Μπάτζιου-Ευσταθίου και συζήτησαν το πλαίσιο συνεργασίας και τους τρόπους εναρμόνισης των προτάσεων του Σωματείου με το της Εφορείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση