Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Bιωματική γνωριμία με Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία της Μαγνησίας και των Β.Σποράδων
Bιωματική  γνωριμία με Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία της Μαγνησίας και των Β.Σποράδων

Bιωματική γνωριμία με Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία της Μαγνησίας και των Β.Σποράδων

Το Σωματείο “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ” προγραμματίζει τις προσεχείς δραστηριότητές του σε με αρμόδιους δημόσιους και με σκοπό να υπάρξει μια πιο άμεση και πιο πολύπλευρη προσέγγιση των μελών του και γενικότερα των συμπολιτών , αλλά κυρίως της εκπαιδευτικής κοινότητας, με την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής και την τοπική ιστορία, και πιο συγκεκριμένα να δοθεί η δυνατότητα βιωματικής γνωριμίας τους με τους Αρχαιολογικούς Χώρους, τα και τα και των Βορείων Σποράδων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις της pροέδρου του Σωματείου Κ. Μπαρτζιώκα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Αργ. Δουλγέρη-Ιντζεσίλογλου, Ο. Χαμούλια και Ν. Αγγελόπουλου με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Σαβελίδη, καθώς και με την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Δανιηλίδου, κατά τις οποίες συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας για την υλοποίηση σχετικών δράσεων.

Αντίστοιχες συναντήσεις έγιναν και με τον dιευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Πολύζο, καθώς και με τον υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α. Αντωνίου.

Την ίδια ημέρα και για τον ίδιο σκοπό συναντήθηκαν η pρόεδρος και η gραμματέας του Σωματείου με την dιευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας Α. Μπάτζιου-Ευσταθίου και συζήτησαν το πλαίσιο συνεργασίας και τους τρόπους εναρμόνισης των προτάσεων του Σωματείου με το δράσης της Εφορείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση