Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » «Από φωτιά κι από πηλό παραμυθάκι θα σας πω»
«Από φωτιά κι από πηλό παραμυθάκι θα σας πω»

«Από φωτιά κι από πηλό παραμυθάκι θα σας πω»

Αφήγηση με ζωντανή μουσική στο

Το () διοργανώνει, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου (ώρα 10:30), αφήγηση παραμυθιών συνοδεία ζωντανής μουσικής με τίτλο «Από φωτιά κι από πηλό παραμυθάκι θα σας πω», για σχολικές ομάδες Δημοτικού, στο , στον Βόλο.

Κάποτε, τότε που χρόνος δεν υπήρχε, ένα πλάσμα παντοδύναμο είχε κέφια και είπε να φτιάξει διάφορα πλάσματα. Πήρε πηλό και έκανε και τους ανθρώπους. Στην αρχή, εκείνοι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, μα σαν τους δόθηκε η φωτιά, όλα άλλαξαν με μιας. Την άναψαν, κάθισαν γύρω της και άρχισαν να πλάθουν ιστορίες για κουτοπόνηρους αγγειοπλάστες που τους ξεγελούν, για ψάρια που πέφτουν στο καμίνι και μεταμορφώνονται σε , για στάμνες που μιλούν και για ένα από πηλό που ζωντανεύει χάρη στην αγάπη. Και ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Συντελεστές
Αφήγηση: Ναντίνα Κυριαζή
Μουσική επένδυση: Λένα Τζαμπάζη

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η ση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια , η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.


Πολυχώρος Τσαλαπάτα-Νότια Πύλη, 383 34
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr.

"Αλιεύοντας" την είδηση