Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δημοσιογραφία
Υποτροφίες  για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δημοσιογραφία

Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δημοσιογραφία

Από το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση

Το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση στo πλαίσιo του σκοπού του προκηρύσσει δύο υποτροφίες.

Η μία για σπουδές στο διετές, Μεταπτυχιακό «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (www.qjnt.gr) που υλοποιείται από το κρατικό Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK σε με το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση.

Το Μεταπτυχιακό αυτό διάρκειας από 20 Νοεμβρίου 2017 έως 30 Νοεμβρίου 2019, απευθύνεται σε δημοσιογράφους και αποφοίτους σχολών Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ/κοινωνικών επιστημών.

Οι επιλεγέντες πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην κατ’ελάχιστον για δύο περιόδους, κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2017 και Ιούνιο 2018.

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι διετής. Το σύνολο των διδάκτρων είναι 9.200 και το Ίδρυμα με την υποτροφία καλύπτει το ήμισυ του συνολικού κόστους (περιλαμβάνεται, διαμονή στις περιόδους στην ) ήτοι 4.600 , το υπόλοιπο βαρύνει τον υπότροφο.

Η δεύτερη υποτροφία αφορά το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τίτλο Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας διετούς διάρκειας.

Το ποσό της υποτροφίας είναι 2.000,00 ευρώ (δύο χιλιάδες) και καλύπτει ολόκληρο το τέλος φοίτησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πτυχιούχοι Ανωτάτων Σχολών Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού που αναγνωρίζονται από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γίνει δεκτοί από το ανωτέρω τμήμα του .

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν πλήρη φάκελο μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 στη γραμματεία του Ιδρύματος, οδός Βασ. 27, (4ος όροφος), Αθήνα, τηλ. 210 7245550, 210 7245558, καθημερινώς 10.00 π.μ. – 03.00 μ.μ., πλην Σαββάτου και Κυριακής.

Ειδικά και μόνο για τους ενδιαφερόμενους για την πρώτη υποτροφία είναι δυνατόν να υποβληθεί ο φάκελος και σε ηλεκτρονική μορφή (σαρωμένα έγγραφα) μέχρι την παραπάνω , στα email info@idrymabotsi.gr και secretariat.qjnt@gmail.com

Ο πλήρης φάκελος πρέπει να περιλαμβάνει: 1) Βιογραφικό. 2) Αντίγραφο πιστοποιητικού Σπουδών.3) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας από την οποία να φαίνεται η Ελληνική του υποψηφίου και η ηλικία του η οποία δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 35ο έτος. 4) Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου (κομίζεται από τους επιτυχόντες και κατόπιν προθεσμίας).

Για την υποτροφία στο απαιτείται Βεβαίωση της Σχολής ότι έγινε δεκτός/ή για φοίτηση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Η επιλογή του υποτρόφου θα γίνει μετά από ελεύθερη κρίση του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση