Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Βιβλία αξίας 300 ευρώ στη βιβλιοθήκη του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου
Βιβλία αξίας 300 ευρώ στη βιβλιοθήκη  του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Βιβλία αξίας 300 ευρώ στη βιβλιοθήκη του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Μι σημντική ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης έγινε τις προηγούμενες ημέρες για το 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, αφού έφθασαν οι κούτες με τους σχεδόν 40 τίτλους παιδικών βιβλίων που έστειλαν οι εκ «ΜΙΩΑΣ».

Επρόκειτο ουσιαστικά για το δώρο που αντιστοιχούσε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που κατάφερε και διακρίθηκε την σχολική χρονιά 2014-2015 μέσα από το «Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σύλλογος κέρδισε, το Βραβείο που δίνεται σε «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου ή Λυκείου που με τις δραστηριότητές του προωθεί την παιδική/νεανική λογοτεχνία».

Ως έπαθλο, είχαν οριστεί αξίας 300 ευρώ για τη βιβλιοθήκη του σχολείου, από τις «Εκ ΜΙΩΑΣ», που από την πρώτη στιγμή, έδωσαν την ευκαιρία στο σύλλογο και το σχολείο, να επιλέξουν αυτά τα , που θα εξυπηρετούσαν τη σχολική κοινότητα.

Έτσι και έγινε, και μόλις τις προηγούμενες ημέρες, οι κούτες με τα βιβλία έφθασαν στο χώρο του σχολείου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των , αλλά και … νέους αναγνώστες!

O Σύλλογος ευχαριστεί, τόσο το «Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου» με το Δ.Σ., όσο και τις εκδόσεις «ΜΙΝΩΑΣ» για την πολύτιμη προσφοράς τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση