Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Βιβλία αξίας 300 ευρώ στη βιβλιοθήκη του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου
Βιβλία αξίας 300 ευρώ στη βιβλιοθήκη  του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Βιβλία αξίας 300 ευρώ στη βιβλιοθήκη του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Μια σημαντική ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης έγινε τις προηγούμενες ημέρες για το 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, αφού έφθασαν οι κούτες με τους σχεδόν 40 τίτλους παιδικών βιβλίων που έστειλαν οι εκδόσεις «ΜΙΝΩΑΣ».

Επρόκειτο ουσιαστικά για το δώρο που αντιστοιχούσε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που κατάφερε και διακρίθηκε την σχολική χρονιά 2014-2015 μέσα από το «Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κέρδισε, το Βραβείο που δίνεται σε «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου ή Λυκείου που με τις δραστηριότητές του προωθεί την παιδική/νεανική λογοτεχνία».

Ως έπαθλο, είχαν οριστεί βιβλία αξίας 300 ευρώ για τη βιβλιοθήκη του σχολείου, από τις «Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ», που από την πρώτη στιγμή, έδωσαν την ευκαιρία στο σύλλογο και το σχολείο, να επιλέξουν αυτά τα βιβλία, που θα εξυπηρετούσαν τη σχολική κοινότητα.

Έτσι και έγινε, και μόλις τις προηγούμενες ημέρες, οι κούτες με τα βιβλία έφθασαν στο χώρο του σχολείου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των μαθητών, αλλά και … νέους αναγνώστες!

O ευχαριστεί, τόσο το «Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου» με το Δ.Σ., όσο και τις εκδόσεις «ΜΙΝΩΑΣ» για την πολύτιμη προσφοράς τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση