Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Με τρεις εκπροσώπους η ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο συνέδριο της ΟΛΜΕ
Με τρεις εκπροσώπους η ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Με τρεις εκπροσώπους η ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Με τρείς εκπροσώπους θ εκπροσωπηθεί, βάσει ποσόστωσης, η ΕΛΜΕ Μγνησίας, στο εκπαιδευτικό της ΟΛΜΕ που θα γίνει τον ερχόμενο μήνα.

Το ΔΣ προσκαλεί εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους συλλόγων που θέλουν να καταθέσουν σκέψεις και προτάσεις σε ανοικτή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΛΜΕ (Αντωνοπούλου 66) την Παρασκευή 23/9 στις 7.30 μ.μ. Μπορούν επίσης να τις κοινοποιούν μέχρι 10/10 στο elme.mag@gmail.com.

Οι αντιπρόσωποι της ΕΛΜΕ θα τις καταθέσουν στις εργασίες του συνεδρίου ως προτάσεις-σκέψεις συναδέλφων της ΕΛΜΕ ς.

Στήριξη στην

Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του συνδικάτου μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ς εκφράζει τη στήριξή του, προς την απολυμένη για συνδικαλιστικούς λόγους εργαζόμενης στη , Χρυσούλας .

Καλεί δε τους εκπαιδευτικούς να δώσουν αγωνιστικό παρών την ημέρα που εκδικάζεται η αγωγή της απολυμένης συνδικαλίστριας (Παρασκευή 23-9-2016, στις 9:00 το πρωί), διεκδικώντας την άμεση επαναπρόσληψή της.

“Στο πρόσωπο της απολυμένης συνδικαλίστριας η εργοδοσία διώκει το δικαίωμα να συνδικαλίζεσαι, να αγωνίζεσαι για καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας, να απεργείς, να οργανώνεις την των συναδέλφων σου, να διεκδικείς τα δικαιώματά σου. Διώκει το δικαίωμα να παλεύεις για να ανατραπούν οι αντεργατικές επιλογές εργοδοσίας και ς που σε καταδικάζουν στην φτώχεια, στην ανέχεια, στην μισοζωή” αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛΜΕ Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση