Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Με τρεις εκπροσώπους η ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο συνέδριο της ΟΛΜΕ
Με τρεις εκπροσώπους η ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Με τρεις εκπροσώπους η ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Με τρείς εκπροσώπους θα εκπροσωπηθεί, βάσει ποσόστωσης, η ΕΛΜΕ , στο εκπαιδευτικό συνέδριο της ΟΛΜΕ που θα γίνει τον ερχόμενο μήνα.

Το ΔΣ προσκαλεί εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους συλλόγων που θέλουν να καταθέσουν σκέψεις και σε ανοικτή στα γραφεία της ΕΛΜΕ (Αντωνοπούλου 66) την Παρασκευή 23/9 στις 7.30 μ.μ. Μπορούν επίσης να τις κοινοποιούν μέχρι 10/10 στο elme.mag@gmail.com.

Οι αντιπρόσωποι της ΕΛΜΕ θα τις καταθέσουν στις του συνεδρίου ως -σκέψεις συναδέλφων της ΕΛΜΕ .

Στήριξη στην Τασολάμπρου

Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του συνδικάτου μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» .Σ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας εκφράζει τη στήριξή του, προς την απολυμένη για συνδικαλιστικούς λόγους εργαζόμενης στη ΒΕΜΕΚΕΠ, Χρυσούλας Τασολάμπρου.

Καλεί δε τους εκπαιδευτικούς να δώσουν αγωνιστικό παρών την ημέρα που εκδικάζεται η της απολυμένης συνδικαλίστριας (Παρασκευή 23-9-, στις 9:00 το πρωί), διεκδικώντας την άμεση επαναπρόσληψή της.

“Στο πρόσωπο της απολυμένης συνδικαλίστριας η εργοδοσία διώκει το δικαίωμα να συνδικαλίζεσαι, να αγωνίζεσαι για καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας, να απεργείς, να οργανώνεις την πάλη των συναδέλφων σου, να διεκδικείς τα δικαιώματά σου. Διώκει το δικαίωμα να παλεύεις για να ανατραπούν οι αντεργατικές επιλογές εργοδοσίας και κυβέρνησης που σε καταδικάζουν στην φτώχεια, στην ανέχεια, στην μισοζωή” αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛΜΕ Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση