Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Συνάντηση των εκπαιδευτικών του προγράμματος Teachers4Europe
Συνάντηση των εκπαιδευτικών του προγράμματος Teachers4Europe

Συνάντηση των εκπαιδευτικών του προγράμματος Teachers4Europe

Ημέρα γιορτής για τους εκπαιδευτικούς, των Τριών Ιεραρχών και οι Εκπαιδευτικοί για την , γνωστοί και ως , Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας πραγματοποιήσανε κοινή επιμορφωτική συνάντηση με τη στήριξη του στο χώρο του Περιφερειακού συμβουλίου της . Εκπαιδευτικοί προσχολικής Αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Θεσσαλίας παρουσίασαν τις δράσεις που είχαν εκπονήσει. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση – επικοινωνία με ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών.

Η εποικοδομητική ημερίδα είχε σαν σκοπό την επιπρόσθετη ενημέρωση, την αλληλεπίδραση, την ανατροφοδότηση και την καλύτερη ανταλλαγή απόψεων για την εξέλιξη και την πορεία των . Ευχαριστούμε θερμά τους Ambassadors Ά/θμιας: Βλάνδος Σταμούλης & Κατσάνος Θεοφάνης καθώς και τους Ambassadors Teachers4Europe ΄Β/θμιας Βούλγαρη Βασιλική και Γκουτσιουκώστα Ζησούλα. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας , ο οποίος τονίζοντας την ενεργό στήριξη της Περιφέρειας στο των εκπαιδευτικών.

Την συντόνισε ο Χρυσόμαλλος Σωκράτης και παραβρέθηκαν ο διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βασίλης Χατζηκαμαγιάννης και η προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών του Π.Τ.Α. Περιφέρειας Θεσσαλίας Κατσιάκου Φωτεινή μέλος της ομάδας έργου του Περιφέρειας Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε #σκάφος στα Πευκάκια #σκάφος - https://t.co/MpNGO0pYNb -

  • Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου #ΑγίουΙωάννουτουΘεολόγου - https://t.co/kq5Z0IxfUg -

  • Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο #ΡίτσιΚιτόκο - https://t.co/Ex2LvE1fV1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση