Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Συνάντηση των εκπαιδευτικών του προγράμματος Teachers4Europe
Συνάντηση των εκπαιδευτικών του προγράμματος Teachers4Europe

Συνάντηση των εκπαιδευτικών του προγράμματος Teachers4Europe

Ημέρα γιορτής για τους εκπαιδευτικούς, των Τριών Ιεραρχών και οι Εκπαιδευτικοί για την , γνωστοί και ως Teachers4Europe, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας πραγματοποιήσανε κοινή επιμορφωτική συνάντηση με τη στήριξη του Europe Direct στο χώρο του Περιφερειακού συμβουλίου της . Εκπαιδευτικοί προσχολικής Αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Θεσσαλίας παρουσίασαν τις δράσεις που είχαν εκπονήσει. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση – επικοινωνία με ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών.

Η εποικοδομητική είχε σαν σκοπό την επιπρόσθετη , την αλληλεπίδραση, την ανατροφοδότηση και την καλύτερη ανταλλαγή απόψεων για την εξέλιξη και την των Teachers4Europe. Ευχαριστούμε θερμά τους Ambassadors Teachers4Europe Ά/θμιας: Βλάνδος Σταμούλης & Κατσάνος Θεοφάνης καθώς και τους Ambassadors Teachers4Europe ΄Β/θμιας Βούλγαρη Βασιλική και Γκουτσιουκώστα Ζησούλα. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Κώστας , ο οποίος τονίζοντας την ενεργό στήριξη της Περιφέρειας στο έργο των εκπαιδευτικών.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Χρυσόμαλλος Σωκράτης και παραβρέθηκαν ο διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Βασίλης Χατζηκαμαγιάννης και η προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών του Π.Τ.Α. Περιφέρειας Θεσσαλίας Κατσιάκου Φωτεινή μέλος της ομάδας έργου του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή ενίσχυση υφιστάμενων - https://t.co/oOUD3s6Bix -

  • Δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/GxFjCDEFKk -

  • Δεκαπέντε θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/e30cjGeR8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση