Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Συγκροτήθηκε σε σώμα η Ένωση Συλλόγων Γονέων
Συγκροτήθηκε σε σώμα η Ένωση Συλλόγων Γονέων

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Ένωση Συλλόγων Γονέων

Μετά από εκ διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, καθώς και τη συγκρότηση σε Σώμα, το νέο Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Βόλου, έχει ορισθεί ως εξής:

Ηλίας Κουτσερής, Αντιπρόεδρος Θέμης Κορομηλής, Γ.Γραμματέας  Έφη Διανέλλου, Ειδική Γραμματέας Δροσίνη Γκατζή, ταμίας Λιάνα Πασχούδη και Έφοροι Πέπη και Μαρία Μαρίτση .

Επίσης, για τις Επιτροπές του Δ. Βόλου, ορίσθηκαν:

Eκπρόσωπος για τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Ηλίας Κουτσερής και αναπληρώτρια Λιάνα Πασχούδη.

Eκπρόσωπος για την Α/βάθμια Επιτροπή Θέμης  Κορομηλής και αναπληρώτρια Μαρία Μαρίτση.

Eκπρόσωπος για την Β/βάθμια Επιτροπή: Πέπη και αναπληρωτής Θέμης Κορομηλής.

Σημειώνεται, ότι τα μέλη – που συμμετέχουν στο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, προέρχονται από τους πρωτοβάθμιους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Βόλου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Προσπάθεια ενίσχυσης της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της προώθησης σε , κουπονιών που αφορούν το «Τουρνουά- Σκοράρουμε για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις 8 και 10 Ιουνίου, έκαναν τα μέλη του Δ.Σ.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων, έκανε δεκτή την προσφορά 50 προπληρωμένων κουπονιών εισόδου (ενίσχυσης), που προσέφερε ο Ιατρικός Σύλλογος ς και τα οποία τα οποία προωθήθηκαν σε αντίστοιχους μαθητές και γονείς, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Στο τουρνουά, συμμετέχουν περισσότερα από 1.000 παιδιά από τα δημοτικά και τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του νομού ς και παίζουν μπάλα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, στο Εθνικό (ΕΑΚ) Βόλου.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση