Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ζέττα Μακρή: «Τα παιδιά είναι εξοικειωμένα με τα μέτρα προστασίας»
Ζέττα Μακρή: «Τα παιδιά είναι εξοικειωμένα με τα μέτρα προστασίας»

Ζέττα Μακρή: «Τα παιδιά είναι εξοικειωμένα με τα μέτρα προστασίας»

Η υφυπουργός Ζέττα Μακρή επισκέφθηκε, σήμερα, το πρωί, με την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων ίκη και την  γενική γραμματέα κ. Γκίκα το 10ο σχολείο Μεταμόρφωσης και το 20ό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας. 

Την πρώτη ημέρα επιστροφής στα θέλησαν να βρεθούν κοντά στους και τους δασκάλους τους και να τους ευχηθούν “καλή συνέχεια” στην δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

Η Γενική Εκπαίδευση και όλες οι βαθμίδες της ειδικής αγωγής επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο, κατόπιν εισήγησης της  Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, βάσει των πρόσφατων επιδημιολογικών δεδομένων. 

Τα παιδιά είναι, πλέον, εξοικειωμένα με τα πρόληψης και προστασίας από τον κορωναϊό, ενώ ισχύουν όλα τα που έχουν, ήδη, ληφθεί. 

Με την σωστή και υποχρεωτική χρήση της μάσκας στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους, με την συχνή χρήση αντισηπτικών, με τον σχολαστικό καθαρισμό και αερισμό των σχολικών αιθουσών, με τα ειδικότερα μέτρα για την λειτουργία κυλικείων, τις διαφοροποιημένες ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, τις πολλαπλές εισόδους/ εξόδους στα , τους δειγματοληπτικούς ελέγχους από τον ΕΟΔΥ, το Υπουργείο επιδιώκει να συνεχιστεί, απρόσκοπτα, η εκπαιδευτική διαδικασία προς όφελος της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και του κοινωνικού συνόλου. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση