Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ζέττα Μακρή: Κάλυψη των αναγκών των μουσικών σχολείων από μόνιμους εκπαιδευτικούς
Ζέττα Μακρή: Κάλυψη των αναγκών των μουσικών σχολείων από μόνιμους εκπαιδευτικούς

Ζέττα Μακρή: Κάλυψη των αναγκών των μουσικών σχολείων από μόνιμους εκπαιδευτικούς

Κατέθεσε προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Η βουλευτής , , κατέθεσε, εχθές, 14-10-2019, κοινοβουλευτική προς την Νίκη , υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, που αφορούσε στην κάλυψη των αναγκών των μουσικών σχολείων από μόνιμους εκπαιδευτικούς προκειμένου να ικανοποιούνται δεόντως οι εκπαιδευτικές ανάγκες αυτών των σχολείων.

Δεδομένου ότι τα μουσικά αντιμετωπίζουν έναν εξαιρετικά σημαντικό αριθμό προβλημάτων, τα οποία, ως επί το πλείστον, πηγάζουν από την έλλειψη καθηγητών που διδάσκουν τα υποχρεωτικά, καθώς και τα κατ’ επιλογήν μουσικά μαθήματα και οι ανάγκες αυτές καλύπτονται συνδυασμένα κάθε φορά τόσο από την αναπληρωτών εκπαιδευτικών από το Υπουργείο όσο και από συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευτικών με αναγνωρισμένη τη 2η και 3η -ειδίκευση, τέθηκε το ερώτημα εάν λύση εναλλακτική στο πρόβλημα θα ήταν η μετατροπή της 2ης ειδικότητας και της 2ης – 3ης ειδίκευσης των μονίμων εκπαιδευτικών στην ’ βάθμια και Β’ βάθμια εκπαίδευση σε κύρια και απόδοση οργανικών θέσεων σε αυτές τις – ειδικεύσεις στα μουσικά .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση