Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ζέττα Μακρή: «Η καλλιέργεια κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από την εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για το ασφαλές μέλλον των παιδιών μας» 
Ζέττα Μακρή: «Η καλλιέργεια κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από την εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για το ασφαλές μέλλον των παιδιών μας» 

Ζέττα Μακρή: «Η καλλιέργεια κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από την εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για το ασφαλές μέλλον των παιδιών μας» 

Στην ειδική εκδήλωση ς του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Οδική Ασφάλεια, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών  Γιάννη Κεφαλογιάννη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παραβρέθηκε η υφ Παιδείας & Θρησκευμάτων   , την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκινήτου, όπου πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ο  Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παρουσιάσει την πρόταση της έας Δημοκρατίας για την Οδική Ασφάλεια.

Με την ευκαιρία της σημερινής ς του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Οδική Ασφάλεια, η υφ Παιδείας  δήλωσε σχετικά : «Tο Yπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων εισάγει και εφαρμόζει πιλοτικά στο ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων τα εργαστήρια δεξιοτήτων, με κεντρικό στόχο οι μαθητές να εφοδιαστούν με δεξιότητες ς, ήπιες δεξιότητες και δεξιότητες ψηφιακού γραμματισμού.

Η κυκλοφοριακή αγωγή και η οδική ασφάλεια συνεχίζουν να διδάσκονται στα δημοτικά σχολεία στην ώρα της Ευέλικτης Ζώνης, για τις τάξεις Α΄, Β', Γ' και Δ', ενώ εντάσσονται και στα εργαστήρια δεξιοτήτων, στη νέα θεματική «Ζω καλύτερα, Μαθήματα Ζωής και Υγείας». Δίνουμε προτεραιότητα στη βιωματική και ανακαλυπτική , στην καινοτόμο διδακτική και εκπαιδευτική δράση. Η καλλιέργεια της κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από την εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για το ασφαλές μέλλον των παιδιών μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση