Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ζέττα Μακρή: «Η καλλιέργεια κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από την εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για το ασφαλές μέλλον των παιδιών μας» 
Ζέττα Μακρή: «Η καλλιέργεια κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από την εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για το ασφαλές μέλλον των παιδιών μας» 

Ζέττα Μακρή: «Η καλλιέργεια κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από την εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για το ασφαλές μέλλον των παιδιών μας» 

Στην ειδική εκδήλωση παρουσίασης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Οδική Ασφάλεια, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών  Γιάννη Κεφαλογιάννη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παραβρέθηκε η υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων   Ζέττα Μ. Μακρή, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Αυτοκινήτου, όπου πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ο  είχε παρουσιάσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την Οδική Ασφάλεια.

Με την ευκαιρία της σημερινής παρουσίασης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Οδική Ασφάλεια, η υφυπουργός Παιδείας  Ζέττα Μ. Μακρή δήλωσε σχετικά : «Tο Yπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων εισάγει και εφαρμόζει πιλοτικά στο ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων τα εργαστήρια δεξιοτήτων, με κεντρικό στόχο οι να εφοδιαστούν με δεξιότητες ζωής, ήπιες δεξιότητες και δεξιότητες ψηφιακού γραμματισμού.

Η κυκλοφοριακή αγωγή και η οδική ασφάλεια συνεχίζουν να διδάσκονται στα δημοτικά σχολεία στην ώρα της Ευέλικτης Ζώνης, για τις τάξεις Α΄, Β’, Γ’ και Δ’, ενώ εντάσσονται και στα εργαστήρια δεξιοτήτων, στη νέα θεματική «Ζω καλύτερα, Μαθήματα Ζωής και Υγείας». Δίνουμε προτεραιότητα στη βιωματική και ανακαλυπτική μάθηση, στην καινοτόμο διδακτική και εκπαιδευτική δράση. Η καλλιέργεια της κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από την είναι ζωτικής σημασίας για το ασφαλές μέλλον των παιδιών μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση