Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Βράβευση αριστούχων μαθητών ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων Μαγνησίας
Βράβευση αριστούχων μαθητών ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων Μαγνησίας

Βράβευση αριστούχων μαθητών ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων Μαγνησίας

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου μετά από σχετική πρόταση που έγινε στο Δ.Σ., αποφάσισε να επιβραβεύσει τον αριστούχο μαθητή/τρια της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων του Καλλικρατικού Δ. Βόλου και ταυτόχρονα να απευθυνθεί και σε σχολεία όμορων δήμων για τον ίδιο σκοπό.

Στόχος, η ηθική επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από τους μαθητές στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και η παροχή ερεθισμάτων για τη συνεχή βελτίωση των προσπαθειών.

Οι βραβεύσεις μεταφράζονται σε έπαινο για όλους όσοι συμμετάσχουν καθώς και τρία χρηματικά έπαθλα, τα οποία θα προκύψουν μέσω κλήρωσης στην οποία θα λάβουν μέρος όλα τα ονόματα των παιδιών που θα προταθούν από τα σχολεία (με τη πρόταση του διευθυντή/ διευθύντριας και την ενημέρωση-σύμφωνη γνώμη του γονέα).

Αυτό που επιθυμούμε, είναι το κάθε σχολείο, με βάση τις βαθμολογικές επιδόσεις των μαθητών της ΣΤ’ τάξης, να προτείνει τους μαθητές με το απόλυτο «10».

 Οι δηλώσεις

Οι δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να γίνουν με τη βοήθεια των διευθυντών των σχολικών μονάδων, είτε από τους ίδιους, είτε από πρόσωπο που θα οριστεί υπεύθυνος εκ μέρους του συλλόγου γονέων, και θα μεταφερθούν  στην Ένωση, με τους εξής τρόπους:

Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου : enwsigonewnvolou@gmail.com με την ένδειξη «ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ», είτε τηλεφωνικά στην  Έφη Διανέλλου 6909-141527, ή στην Πέπη Οικονόμου 6932-102429.

 Σε κάθε περίπτωση, η δήλωση (λίστα ονομάτων) θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Τετάρτη 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη προετοιμασία.

Η εκδήλωση

Η εκδήλωση απονομής, έχει προγραμματιστεί να γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 (ώστε να έχει λήξει το διδακτικό έτος και να έχουν ολοκληρωθεί οι όποιες εσωτερικές εκδηλώσεις των σχολείων) στις 8 το βράδυ, στο χώρο εκδηλώσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας- 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος.

  Η παρουσία των παιδιών, προϋποθέτει και τη συνοδεία τους από ενήλικες (γονείς- κηδεμόνες). Στην εκδήλωση, καλούνται εκ των προτέρων και οι δάσκαλοι της ΣΤ που επιθυμούν, από το κάθε σχολείο.

 Στο τέλος της κλήρωσης των τριών μαθητών για τα οικονομικά βραβεία, (που θα γίνει δημόσια ενώπιον των παρευρισκομένων), θα δοθούν οι έπαινοι, ενώ θα ακολουθήσει κέρασμα όλων και σύντομης διάρκειας μουσικό ορχηστρικό πρόγραμμα, από την «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του  Παύλου Πλάκα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαδικασία βράβευσης των μαθητών, αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλίας που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα 22 χρόνια, σε διάφορα σχολεία, από τον συμπολίτη επαγγελματία Βασίλη Καραλή, που θέλησε φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προς τα παιδιά, να συνεχίσει τη δράση του, μέσω της Ένωσης, παρέχοντας τόσο τα χρηματικά έπαθλα, όσο και τα υπόλοιπα προσφερόμενα είδη στην εκδήλωση.

*Σημειώνεται ότι η Ένωση, δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη συμμετοχή, όσων μαθητών δεν δηλωθούν εγκαίρως ή καθόλου απ΄ τις σχολικές τους μονάδες, ενώ και η όποια βράβευση, δεν αποκλείει την ύπαρξη πολλών ακόμη άριστων μαθητών, στα σχολεία μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση