Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Βράβευση αριστούχων μαθητών ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων Μαγνησίας
Βράβευση αριστούχων μαθητών ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων Μαγνησίας

Βράβευση αριστούχων μαθητών ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων Μαγνησίας

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μ. , (Κ. Καρτάλη και ΑνΘ. Γαζή),  θα πραγματοποιηθεί η της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου  Βόλου, όπου θα βραβευθούν οι αριστούχοι ές της ΣΤ' τάξης των Δημοτικών σχολείων του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου και άλλων όμορων δήμων.

Οι βραβεύσεις μεταφράζονται σε έντυπο έπαινο για όλους τους αριστούχους, καθώς και τρία χρηματικά έπαθλα των 200 ευρώ το καθένα, τα οποία θα προκύψουν μέσω ς, όπου θα λάβουν μέρος όλα τα ονόματα των παιδιών που γνωστοποιήθηκαν από τα σχολεία (με τη πρόταση του διευθυντή/ διευθύντριας και την ενημέρωση-σύμφωνη του γονέα).

Στόχος, η επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από τους μαθητές στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και η παροχή ερεθισμάτων για τη συνεχή βελτίωση των προσπαθειών.

Η διαδικασία βράβευσης των , αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλίας που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα 22 χρόνια, σε διάφορα σχολεία από τον  επαγγελματία Βασίλη Καραλή, που θέλησε και φέτος στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προς τα παιδιά, να συνεχίσει τη δράση του μέσω της Ένωσης, παρέχοντας τόσο τα χρηματικά έπαθλα, όσο και τα υπόλοιπα προσφερόμενα είδη στην , η οποία παράλληλα, είναι ανοικτή και σε όποιον άλλον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, καθώς ιδιαίτερες και προσωπικές προσ, δεν θα σταλούν.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά, χορωδία και ορχήστρα της Σχολής Ελληνικής Μουσικής του  Παύλου Πλάκα.

Για πληροφορίες στην   Λιάνα Πασχούδη τηλ. 6977-070414.

Σημειώνεται ότι η Ένωση, δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν μη συμμετοχή, όσων δεν δηλώθηκαν εγκαίρως ή καθόλου απ΄ τις σχολικές τους μονάδες, ενώ  η όποια βράβευση, δεν αποκλείει την ύπαρξη πολλών ακόμη άριστων μαθητών, στα σχολεία .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση