Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Βολιώτισσα μαθήτρια Γυμνασίου πήρε 1ο βραβείο πεζογραφήματος
Βολιώτισσα μαθήτρια Γυμνασίου πήρε 1ο βραβείο πεζογραφήματος

Βολιώτισσα μαθήτρια Γυμνασίου πήρε 1ο βραβείο πεζογραφήματος

Νικήτρια σε πεζογράφημα επιπέδου Γυμνασίου αναδείχτηκε η Βολιώτισσα του 8ου Γυμνασίου Βόλου Χρύσα Κορδούλη, με το ψευδώνυμο «Καταιγίδα», μετά την των αποτελεσμάτων του 6ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης “Γρηγόρης Πεντζίκης”.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος Γυμνάσια και Λύκεια της Ελλάδας και Ελληνόφωνα Σχολεία του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, από ένα σύνολο 550 συνολικά κειμένων, που όλα διαβάστηκαν με προσοχή και σεβασμό, έγινε ομόφωνα η επιλογή των δώδεκα κειμένων για διάκριση που αφορούν στα επίπεδα Λυκείου και Γυμνασίου (Ποίηση και Πεζογραφία).

Επίσης αποφασίστηκε η απονομή ειδικών επαίνων σε μαθητές που συμμετείχαν από Ελληνόφωνα σχολεία ου Γιοχάνεσμπουργκ, της Αιθιοπίας και της Αλβανίας, καθώς και σε μαθητές του παραρτήματος Γυμνασίου στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας, στο Αϊδίνι Μαγνησίας.

Η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στο διαγωνισμό την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στο Μουσικό Σχολείο Δράμας. Η εκδήλωση απονομής βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Βορείου Ελλάδας και διαδικτυακά (Live streaming) μέσω του πανελλήνιου σχολικού δικτύου από σχετικό σύνδεσμο ο οποίος θα γίνει γνωστός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού (http://educircle.gr/pentzikis).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση