Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Βιβλία εξασφάλισε και δίνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου
Βιβλία εξασφάλισε και δίνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου

Βιβλία εξασφάλισε και δίνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου

Περισσότερα από 150 καινούργια και καλά μεταχειρισμένα , για αναγνώστες δημοτικού υ και γυμνασίου, κατάφερε και εξασφάλισε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. , προκειμένου να τα προσφέρει με τη σειρά της, σε συλλόγους γονέων και διευθύνσεις σχολείων, που επιθυμούν να συμπληρώσουν τις σχολικές τους βιβλιοθήκες.

Η προσφορά των βιβλίων, έγινε από γονείς που ενδιαφέρθηκαν αυτοβούλως, εκδοτικές εταιρείες, συγγραφείς κ.ά., μετά από επικοινωνία με μέλη της Ένωσης, ενώ η προσφορά προς τα , θα γίνει ανάλογα με αιτήματα που έχει δεχθεί ήδη το Δ.Σ. της Ένωσης, αλλά και όσα πιθανά δεχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στόχος είναι, να μπορέσει η Ένωση, να καλύψει ορισμένες, έστω, που υπάρχουν, ανάγκες (κατά προτεραιότητα και στο μέτρο των δυνατοτήτων), ώστε τα , να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους όσο γίνεται περισσότερο, μέσα από την ανάγνωση.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ζητά παράλληλα από συμ γονείς, που έχουν σε καλή κατάσταση, που δεν τα χρειάζονται πλέον και επιθυμούν να τα προσφέρουν , όπως και όσους εκπροσώπους συλλόγων γονέων ή διευθυντές που έχουν σημαντικές ψεις στις βιβλιοθήκες τους και έντονο παράλληλα ενδιαφέρον παιδιών για δανεισμό βιβλίων, να επικοινωνήσουν με την Ένωση Συλλόγων, προκειμένου να καλυφθούν, κάποιες ανάγκες.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό στο mail της Ένωσης enwsigonewnvolou@gmail.com ή να τηλεφωνήσουν στον πρόεδρο του Δ.Σ. Ηλία Κουτσερή 6944-168991 (koutseris@hotmail.com )  ή στην γραμματέα Έφη Διανέλλου 6909-141527 (edianellou@yahoo.gr) .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση