Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Βιβλία εξασφάλισε και δίνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου
Βιβλία εξασφάλισε και δίνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου

Βιβλία εξασφάλισε και δίνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου

Περισσότερα από 150 καινούργια και καλά μεταχειρισμένα , για αναγνώστες δημοτικού σχολείου και γυμνασίου, κατάφερε και εξασφάλισε η Δ. , προκειμένου να τα προσφέρει με τη σειρά της, σε συλλόγους γονέων και διευθύνσεις σχολείων, που επιθυμούν να συμπληρώσουν τις σχολικές τους βιβλιοθήκες.

Η προσφορά των βιβλίων, έγινε από γονείς που ενδιαφέρθηκαν αυτοβούλως, εκδοτικές εταιρείες, κ.ά., μετά από με μέλη της Ένωσης, ενώ η προσφορά προς τα σχολεία, θα γίνει ανάλογα με αιτήματα που έχει δεχθεί ήδη το Δ.Σ. της Ένωσης, αλλά και όσα πιθανά δεχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στόχος είναι, να μπορέσει η Ένωση, να καλύψει ορισμένες, έστω, που υπάρχουν, ανάγκες (κατά προτεραιότητα και στο μέτρο των δυνατοτήτων), ώστε τα , να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους όσο γίνεται περισσότερο, μέσα από την ανάγνωση.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ζητά παράλληλα από συμπολίτες γονείς, που έχουν σε καλή κατάσταση, που δεν τα χρειάζονται πλέον και επιθυμούν να τα προσφέρουν , όπως και όσους εκπροσώπους συλλόγων γονέων ή διευθυντές που έχουν σημαντικές ελλείψεις στις βιβλιοθήκες τους και έντονο παράλληλα ενδιαφέρον παιδιών για δανεισμό βιβλίων, να επικοινωνήσουν με την Ένωση Συλλόγων, προκειμένου να καλυφθούν, κάποιες ανάγκες.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail της Ένωσης enwsigonewnvolou@gmail.com ή να τηλεφωνήσουν στον πρόεδρο του Δ.Σ. Ηλία Κουτσερή 6944-168991 (koutseris@hotmail.com )  ή στην γραμματέα Έφη Διανέλλου 6909-141527 (edianellou@yahoo.gr) .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση