Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Βιωματικά εργαστήρια στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου από την «Πρόταση Ζωής»
Βιωματικά εργαστήρια στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου από την «Πρόταση Ζωής»

Βιωματικά εργαστήρια στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου από την «Πρόταση Ζωής»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» που λειτουργεί σε με τον ΟΚΑΝΑ, πραγματοποίησε τρία βιωματικά εργαστήρια στις τάξεις Β΄, Στ1 και Στ2 του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του σχολείου Πατέρη Γεωργίας και των δασκάλων των τάξεων Κέλλα Βιργινίας (Β’), Δουμπρή Βιργινίας (Στ1) και Σιντζερμά Ανάργυρου (Στ2).

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Ζωή Γώγου, ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη και Σοφία Μητρίτσια, κοινωνική ανθρωπολόγος επισκέφθηκαν το σχολείο στις 19/01 και 26/01 και πραγματοποίησαν βιωματικές στις τάξεις Στ1 και Στ2 αναπτύσσοντας το θέμα της Διαχείρισης των Συγκρούσεων, με δουλειά σε μικρές ομάδες και στην ολομέλεια.

Επίσης, οι Δήμητρα Σωτηροπούλου, κοινωνική λειτουργός και Σοφία Μητρίτσια, κοινωνική ανθρωπολόγος επισκέφθηκαν το σχολείο στις 21/01 και πραγματοποίησαν βιωματική παρέμβαση στους της Β’ τάξης με θέμα την Αναγνώριση των Συναισθημάτων, με δουλειά σε μικρές ομάδες και χρήση εικαστικών μέσων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση