Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Τριήμερο βιβλίου σε Αγριά και Δράκεια
Τριήμερο βιβλίου σε Αγριά και Δράκεια

Τριήμερο βιβλίου σε Αγριά και Δράκεια

Από 19 ως  21 Ιουλίου, με την υποστήριξη και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων 

 Με σκοπό την ανάδειξη της πρότυπης σχολικής βιβλιοθήκης του Γυμνασίου ς και την προώθηση της φιλαναγνωσίας με κοινή πρωτοβουλία των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου ς, διοργανώνεται έκθεση βιβλίου στον προαύλιο χώρο του Σχολείου από τις 8μ.μ.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου:

  • Ομιλία: Η πρότυπη σχολική βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Αγριάς από την φιλόλογο του σχολείου Μιχαήλ Ελένη ώρα 8.30 μ.μ.
  • Βιβλιοπαρουσίαση: Η σπηλιά του Φιλοκτήτη, της Ζαφειρίας Κοτζαμάνογλου ( εφηβικό) ώρα 9.00 μ.μ. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αργύρης Γιουρούκης, πρόεδρος Πολιτιστικού Κέντρου εκπαιδευτικών Ν. ς. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Χρύσα Μαστοροδήμου, εκπαιδευτικός, λογοτέχνης. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, ιστορικός.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου :

  • Προσκοπικά παιχνίδια: 8.00 μ.μ./ Από το  1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγριάς.
  • Βιβλιοπαρουσίαση: , της Άρτεμις Παπανδρέου ( ενηλίκων) ώρα 9.00 μ.μ. Την εκδήλωση θα προλογίσει η Αγγελική Θάνου, συγγραφέας, σχολική σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής, διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο και θα διαβάσει αποσπάσματα.

Κυριακή 21 Ιουλίου (Βόλτα στη Δράκεια)/Διοργάνωση: Αναπτυξιακός  και Πολιτιστικός Σύλλογος “Η ΔΡΑΚΕΙΑ”

  • Καραμάνειος Δρόμος Υγείας: 3χλμ. Αφετηρία Δράκεια, είσοδος χωριού.Τερματισμός Κάτω Πλατεία 7.00 μ.μ.
  • Βιβλιοπαρουσίαση: Ο Γεώργιος Καραμάνης και το Σανατόριο Πηλίου (ιστορική μελέτη – για όλους) ώρα 8.30 μ.μ. Για το βιβλίο και τη συνεισφορά των Γ. Καραμάνη και Γ. Μουγογιάννη θα μιλήσουν οι: Χρήστος Αγιώτης (εκδότης), Αννίτα Πρασσά (προϊσταμένη των ΓΑΚ Μαγνησίας) και Γιάννης Χατζάκος (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΔΡΑΚΕΙΑ».

Την έκθεση υποστηρίζουν το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγριάς, ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος “Η ΔΡΑΚΕΙΑ”, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Αγριάς, Δράκειας και Λεχωνίων, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου , ο Δήμος και το ΔΠΑΠ-ΔΗΕ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση