Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » «Τράπεζα Αίματος» στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου
«Τράπεζα Αίματος»  στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

«Τράπεζα Αίματος» στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

Έν διφορετικό μάθημα  εθελοντισμού, ς και προσφοράς,  με αποδέκτες όλα τα μέλη της ς κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής θα γίνει στο 3ο Βόλου (Κύπρου 9), την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 .

Όπως αναφέρεται από το σχολείο, η «Τράπεζα Αίματος» του σχολείου, που δημιουργήθηκε πέρυσι με περισσή αγάπη για τον συνάνθρωπό μας, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανανεωθεί και φέτος. Τα παιδιά μας, μυημένα πλέον στην αξία της εθελοντικής ς, γίνονται κοινωνοί της μεγάλης ιδέας, δίνουν με τη στάση τους το παράδειγμα, υπενθυμίζοντας σε όλους μας, πως αρκούν πέντε λεπτά από το χρόνο μας για να σωθεί μια ζωή.

Κινητή μονάδα αιμοληψίας από το Νοσοκομείο του Βόλου, θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου από τις 9:00 – 13:00, για να υποδεχτεί εθελοντές αιμοδότες, παλιούς και καινούριους, για να γνωρίσει ανθρώπους που νιώθουν ότι τους περισσεύει αγάπη προς το συνάνθρωπο, γνωστό ή άγνωστο.

Μαθητές, και γονείς σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του 3ου Γυμνασίου Βόλου και να δώσουμε έμπρακτο παράδειγμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Για πληροφορίες και συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον διευθυντή της ς μονάδας Παναγιώτη Μανδράκη, στη φιλόλογο Ασημίνα Σαρδέλλη και στην πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ελένη Παπαθανασίου-. Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 46090.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση