Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / «Τράπεζα Αίματος» στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου
«Τράπεζα Αίματος»  στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

«Τράπεζα Αίματος» στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

Ένα διαφορετικό μάθημα  εθελοντισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς,  με αποδέκτες όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής θα γίνει στο Βόλου (Κύπρου 9), την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 .

Όπως αναφέρεται από το , η «Τράπεζα Αίματος» του σχολείου, που δημιουργήθηκε πέρυσι με περισσή για τον συνάνθρωπό μας, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανανεωθεί και φέτος. Τα μας, μυημένα πλέον στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, γίνονται κοινωνοί της μεγάλης ιδέας, δίνουν με τη στάση τους το παράδειγμα, υπενθυμίζοντας σε όλους μας, πως αρκούν πέντε λεπτά από το χρόνο μας για να σωθεί μια .

Κινητή μονάδα αιμοληψίας από το Νοσοκομείο του Βόλου, θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου από τις 9:00 – 13:00, για να υποδεχτεί εθελοντές αιμοδότες, παλιούς και καινούριους, για να γνωρίσει ανθρώπους που νιώθουν ότι τους περισσεύει προς το συνάνθρωπο, γνωστό ή άγνωστο.

Μαθητές, καθηγητές και σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του 3ου Γυμνασίου Βόλου και να δώσουμε έμπρακτο παράδειγμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Για πληροφορίες και συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον διευθυντή της σχολικής μονάδας Παναγιώτη Μανδράκη, στη φιλόλογο Ασημίνα Σαρδέλλη και στην πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ελένη Παπαθανασίου-. Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 46090.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση