Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Το 1ο βραβείο του Free Mobility στην ομάδα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Βόλου
Το 1ο βραβείο του Free Mobility  στην ομάδα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Βόλου

Το 1ο βραβείο του Free Mobility στην ομάδα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Βόλου

Το 8ο υμνάσιο Βόλου διακρίθηκε, λαμβάνοντας το 3ο βραβείο εικαστικής δημιουργίας

Την πρωτιά πήρε φέτος η ομάδα του του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Βόλου!!! , ενώ το 8ο υμνάσιο Βόλου διακρίθηκε, λαμβάνοντας το 3ο βραβείο εικαστικής δημιουργίας και κατετάγη στην 7η θέση ανάμεσα στις 10 καλύτερες από τις 30 συνολικά ομάδες σχολείων που έλα μέρος στον διαγωνισμό.

Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε το Σάββατο 21/04/2018 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Αθήνα με παρουσία ών και εκπαιδευτικών από τις που συμμετείχαν στην εκστρατεία. Τα βραβεία ανακοινώνονται την ημέρα της τελετής μέσα σε ένα κλίμα με έντονα συναισθήματα.

Οι ές και οι εκπαιδευτικοί της ομάδας του FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου, ήταν εκεί και είχαν κάθε λόγο να είναι ευτυχείς με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως επιβράβευση της όλης προσπάθειάς τους.

Μία αξιόλογη προσπάθεια επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο με σε τρεις από τις τέσσερις επιμέρους κατηγορίες : 2ο βραβείο Εικαστικής Έκφρασης με 98 βαθμούς, 3ο βραβείο Μουσικής Έκφρασης με 70 βαθμούς και 3ο βραβείο Δραματουργικής Έκφρασης με 97 βαθμούς.
Η κορύφωση ήρθε με την ανακοίνωση του βραβείου καλύτερης εργασίας. Με 174,63 βαθμούς η ομάδα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου ήρθε 1η στην γενική κατάταξη και πανηγύρισε το 1ο βραβείο.

Στην εκστρατεία Ecomobility συμμετείχαν οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Βόλου με διευθυντή τον Ανδρέα Συκιώτη: Γεωργία Αγγελή, Σταος Αγγελής, Δημήτριος Ανδρεούδης, Ευάγγελος Αθανασιάδης, Δημήτριος Καραγιάννης, Αλέξανδρος Καπίτσας, Φίλιππος Τέλχα και Ευστάθιος Τσιαντάρας.

Οι εκστρατείες ECOMOBILITY και FREE MOBILITY διοργανώνονται από τον εθελοντικό οργανισμό για το αστικό ECOCITY, με τη συνεργασία και τη συ σημαντικών Επιστημονικών Ιδρυμάτων και Οργανισμών. Η εκστρατεία της πόλης του Βόλου συνδιοργανώθηκε με τον Δ. Βόλου.
Μία σημαντική εκστρατεία που μετράει 3 χρόνια για το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Βόλου… με συνέπεια και συνέχεια, με ομάδες που βάζουν το δικό τους στίγμα κάθε χρόνο. Μία εκστρατεία που προσφέρει σε όλο το σχολείο σημαντικές εμπειρίες. Ο στόχος παραμένει πάντα ίδιος… Ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη. Γιατί είναι δικαίωμα!!!

"Αλιεύοντας" την είδηση