Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησαν σήμερα στο χώρο του Π.Θ. μαθητές σχολείων του Βόλου
Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησαν σήμερα στο χώρο του Π.Θ. μαθητές σχολείων του Βόλου

Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησαν σήμερα στο χώρο του Π.Θ. μαθητές σχολείων του Βόλου

Την εθνική επέτειο τίμησαν σήμερα το πρωί μαθητές, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Μαγνησίας στο χώρο του παραλιακού συγκροτήματος “Παπαστράτου” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι μαθητές των σχολείων αφού είδαν σε βίντεο ολιγόλεπτη προβολή των γεγονότων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν.

Στην γιορτή παραβρέθηκαν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρ. Μπουκώρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κίτσιος και ο αστυνομικός διευθυντής .

Την ευθύνη του εγχειρήματος, την είχε το 4ο , ενώ τιμήθηκε ο Ελληνικός για το έργο που έχει προσφέρει και διαχρονικά προς τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

Ο διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Γιώργος Βαρνάβας τόνισε ότι το μήνυμα της εθνικής επετείου είναι πολύ επίκαιρο στις μέρες μας, καθώς θα πρέπει, όπως είπε να προσέχουμε τους συνανθρώπου μας, να αγαπάμε την πατρίδα μας και να υπερασπιζόμαστε καθέναν που αναζητά την ελευθερία, με όλες τις προεκτάσεις της.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μίλησε για διπλή γιορτή σήμερα, κάνοντας λόγο για μια εξαιρετική διοργάνωση, στην οποία πρωταγωνιστές είναι οι νέοι άνθρωποι.

Συνεχάρη τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας και το σχολείο που έχει αναλάβει την ευθύνη της εκδήλωσης.
«Είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε ζωντανή την ιστορική μνήμη και να τιμούμε τις επετείους, γιατί η χώρα μας δεν μπορεί να προσβλέπει στο μέλλον, όταν δεν τιμά το παρελθόν και την ιστορία του τόπου», δήλωσε η κα Χρυσοβελώνη.

Όπως είπε, από αυτές τις εκδηλώσεις η νεολαία διδάσκεται και θα φροντίσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος, να αντισταθούμε σε κάθε έννοια φασισμού και ολοκληρωτισμού και να μην επιτρέψουμε κανέναν να επιβληθεί την ενότητα και την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση