Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Την 1η θέση σε διαγωνισμό Λογοτεχνίας κατέκτησε μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας
Την 1η θέση σε διαγωνισμό Λογοτεχνίας κατέκτησε  μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας

Την 1η θέση σε διαγωνισμό Λογοτεχνίας κατέκτησε μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας

Η μαθήτρια Μαρία Μυλωνά που φοιτά στην Γ' τάξη του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας πρώτευσε στο γλωσσικό διαγωνισμό “Χρήστος Τσολάκης”, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε 306 μαθητές από 20 Γυμνάσια της .

Στον διαγωνισμό αυτό οι μαθητές αναμετρήθηκαν σε γλωσσικές ασκήσεις ανάπτυξης θέματος και ορθογραφίας.

Η μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας θα βραβευθεί μαζί με τους υιπους μαθητές σε βράβευσης στις 15/6/2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων Τσαλαπάτα.

Η συγκεκριμένη μαθήτρια είναι αριστούχος και πολύπλευρη προσωπικότητα, αποδεικνύοντας τις ικανότητές της σε διαγωνισμούς Μαθηματικών και Αστρονομίας.

Χαρακτηρίζεται από την προθυμία και τη συμμετοχή της σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες, δράσεις και προγράμματα τοπικής ς, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά που καλλιεργούν την επικοινωνία, την έκφραση λόγου και την κοινωνική ευαισθησία.

Ο καθηγητών και ο γονέων και κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας αισθάνεται υπερηφάνεια γιατί παιδιά σαν την Μαρία κοσμούν το σχολείο και της εύχονται πάντα επιτυχίες στη ζωή της.

Γνωριμία γονέων -εκπαιδευτικών

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας προσκαλούν τους των μαθητών της ΣΤ΄Δημοτικού, που θα φοιτήσουν το προσεχές έτος 2016-17 στην Α΄ Γυμνασίου του σχολείου, να προσέλθουν για ενημέρωση και γνωριμία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, την Τετάρτη 15/06/2016 και ώρα 19.00 στο Ν.Ιωνίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση