Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Την 1η θέση σε διαγωνισμό Λογοτεχνίας κατέκτησε μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας
Την 1η θέση σε διαγωνισμό Λογοτεχνίας κατέκτησε  μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας

Την 1η θέση σε διαγωνισμό Λογοτεχνίας κατέκτησε μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας

Η Μαρία Μυλωνά που φοιτά στην ’ τάξη του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας Βόλου πρώτευσε στο γλωσσικό διαγωνισμό “Χρήστος Τσολάκης”, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε 306 μαθητές από 20 Γυμνάσια της Μαγνησίας.

Στον διαγωνισμό αυτό οι μαθητές αναμετρήθηκαν σε γλωσσικές ασκήσεις ανάπτυξης θέματος και ορθογραφίας.

Η του 3ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας θα βραβευθεί μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές σε βράβευσης στις 15/6/2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων Τσαλαπάτα.

Η συγκεκριμένη μαθήτρια είναι αριστούχος και πολύπλευρη προσωπικότητα, αποδεικνύοντας τις ικανότητές της σε διαγωνισμούς Μαθηματικών και Αστρονομίας.

Χαρακτηρίζεται από την προθυμία και τη συμμετοχή της σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες, δράσεις και προγράμματα τοπικής ιστορίας, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά που καλλιεργούν την επικοινωνία, την έκφραση λόγου και την κοινωνική ευαισθησία.

Ο καθηγητών και ο γονέων και κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας αισθάνεται υπερηφάνεια γιατί σαν την Μαρία κοσμούν το σχολείο και της εύχονται πάντα επιτυχίες στη της.

Γνωριμία γονέων -εκπαιδευτικών

Η Διεύθυνση και ο διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας Βόλου προσκαλούν τους γονείς των της ΣΤ΄Δημοτικού, που θα φοιτήσουν το προσεχές έτος 2016-17 στην ΄ Γυμνασίου του σχολείου, να προσέλθουν για ενημέρωση και γνωριμία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, την Τετάρτη 15/06/2016 και ώρα 19.00 στο Ν.Ιωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση