Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Θέματα παιδείας στη Μαγνησία έθεσε ο βουλευτής Αθ. Λιούπης στους αρμόδιους υφυπουργούς
Θέματα παιδείας στη Μαγνησία έθεσε ο βουλευτής Αθ. Λιούπης στους αρμόδιους υφυπουργούς

Θέματα παιδείας στη Μαγνησία έθεσε ο βουλευτής Αθ. Λιούπης στους αρμόδιους υφυπουργούς

Ο βουλευτής Ν. της ΝΔ, Αθανάσιος Λιούπης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλειο Διγαλάκη, αρμόδιο για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Στη παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Τμήματος εωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής εωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητής  Νικόλαος Τσιρόπουλος.

Συζητήθηκαν εκτενώς με τον υφυπουργό λειτουργικά και ακαδημαϊκά θέματα του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.

Ακόμη, τέθηκε από τον κ. Λιούπη το πρόβλημα των μεγάλων καθυστερήσεων στην αναγνώριση τίτλων σπουδών από το ΔΟΠ, που απασχολεί πολλούς .

Τέλος, ο βουλευτής έθεσε στο της υφυπουργού Παιδείας Σοφία Ζακη, με αφορμή την κατάθεση σχετικού φακέλου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. , μετά από αιτήματα των κατοίκων και των Δήμων και το θέμα της ίδρυσης Επαγγελματικών Λυκείων στο και στη Σκιάθο. Το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί εκ νέου με τους αρμοδίους του Υπουργείου Παιδείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση