Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Θέματα παιδείας στη Μαγνησία έθεσε ο βουλευτής Αθ. Λιούπης στους αρμόδιους υφυπουργούς
Θέματα παιδείας στη Μαγνησία έθεσε ο βουλευτής Αθ. Λιούπης στους αρμόδιους υφυπουργούς

Θέματα παιδείας στη Μαγνησία έθεσε ο βουλευτής Αθ. Λιούπης στους αρμόδιους υφυπουργούς

Ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της ΝΔ, Αθανάσιος Λιούπης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλειο Διγαλάκη, αρμόδιο για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητής  Νικόλαος Τσιρόπουλος.

Συζητήθηκαν εκτενώς με τον υφυπουργό λειτουργικά και ακαδημαϊκά θέματα του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.

Ακόμη, τέθηκε από τον κ. Λιούπη το πρόβλημα των μεγάλων καθυστερήσεων στην αναγνώριση τίτλων σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ, που απασχολεί πολλούς πολίτες.

Τέλος, ο βουλευτής έθεσε στο γραφείο της υφυπουργού Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, με αφορμή την κατάθεση σχετικού φακέλου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, μετά από αιτήματα των κατοίκων και των Δήμων και το θέμα της ίδρυσης Επαγγελματικών Λυκείων στο Ν. Πήλιο και στη Σκιάθο. Το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί εκ νέου με τους αρμοδίους του Υπουργείου Παιδείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συλλήψεις για μικροποσότητες κάνναβης  - https://t.co/fLwwJDoQfI -

  • Κίνηση στήριξης από Παρίσι - https://t.co/wnvRPOonWg -

  • Ερντογάν: Θα μείνουμε στη Λιβύη μέχρι να εδραιωθούν τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο - https://t.co/OH6zF1Y5mQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση