Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Θέματα παιδείας στη Μαγνησία έθεσε ο βουλευτής Αθ. Λιούπης στους αρμόδιους υφυπουργούς
Θέματα παιδείας στη Μαγνησία έθεσε ο βουλευτής Αθ. Λιούπης στους αρμόδιους υφυπουργούς

Θέματα παιδείας στη Μαγνησία έθεσε ο βουλευτής Αθ. Λιούπης στους αρμόδιους υφυπουργούς

Ο βουλευτής . της Δ, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλειο Διγαλάκη, αρμόδιο για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παρς και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου ς, καθηγητής  Νικόλαος Τσιρόπουλος.

Συζητήθηκαν εκτενώς με τον υφυπουργό λειτουργικά και ακαδημαϊκά θέματα του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.

Ακόμη, τέθηκε από τον κ. Λιούπη το πρόβλημα των μεγάλων καθυστερήσεων στην τίτλων σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ, που απασχολεί πολλούς πολίτες.

Τέλος, ο βουλευτής έθεσε στο της υφυπουργού Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, με αφορμή την κατάθεση σχετικού φακέλου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. , μετά από αιτήματα των κατοίκων και των Δήμων και το θέμα της ίδρυσης Επαγγελματικών Λυκείων στο και στη Σκιάθο. Το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί εκ νέου με τους αρμοδίους του Υπουργείου Παιδείας.

"Αλιεύοντας" την είδηση